Silik çizgi pozitif mi ?

Kasvetruzgari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
39
18
3
31
bu silik çizgi mi bi bakarmısınız arkadaşlar yoksa ben mi öyle görüyorum

Eklentiler

• 1456868182097177848578.webp
    1456868182097177848578.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 447
Cok silik bisey var ama yarin ilk idrarla bidaha yapip sonrada dogruca kan testine. Ordanda buraya mujdeli haberi vermeye:)

Teşekkür ederim canım ben bir seneden uzun süredir hamile kalamiyodum adetim bu ay 9 gün gecikti yarın tekrarlasam mı kararsız kaldım

Aslında biraz korkuyorum çünkü çok negatif sonuç aldım bu zamana kadar cesaretimi toplayıp bi idrar testi daha yapıp gidicem inşallah

Benim de ilk yaptigim testte ayni bu sekilde belli belirsiz bir silikcizgi cikmisti. Iki gun sonra tekrar yaptigimda silik olan cizgi ilk yaptigima goredaha belirgindi. Zaten daha fazla dayanamayip kan testi yaptirdik. Sonuc pozitif...
Hakkinizda hayirlisi olsun. Guz3l haberler alirsiniz insaAah..

Inşallah canım birazdan bi test daha yapicam ondada çıkarsa doğru kan testine .. bu arada hamilesin sanırım Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin

bence hamilesin ama kan testi yaptırmalısın hemen anlaşılır bu durumda canımm benimde öyle silikti değer çıkmıştı kan testinde

Inşallah canım birazdan bi test daha yapicam ondada çıkarsa doğru kan testine .. bu arada hamilesin sanırım Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin
Heyecan heyecaann... :)
Hadi bakalim hayirlisi olsun insaAllah..
Evt hamileyim. Ikinci bebegim olacak insaAllah.. Amiin.. Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin..

Heyecan heyecaann... :)
Hadi bakalim hayirlisi olsun insaAllah..
Evt hamileyim. Ikinci bebegim olacak insaAllah.. Amiin.. Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin..

Amin inşallah canım çok sevindim senin adına şimdi yaptığım testte hiçbirşey çıkmadı hsngisine inanmaliyim bilmiyorum kafam çok karıştı :(

Benimde ilk öyle ciisti , iki uç gün sonra yaptığında artık pozitifti :)) bence kan testi yapmalısın . daha net ortaya çıkar . inşaallah hamilesindir. :))

Benimde ilk öyle ciisti , iki uç gün sonra yaptığında artık pozitifti :)) bence kan testi yapmalısın . daha net ortaya çıkar . inşaallah hamilesindir. :))

Inşallah canımda bu sabah yaptığımda hiçbirşey çıkmadı eczaciya dün fotografini attığım testi gösterdim negatif bu test dedi iyice moralimi bozdu :(

Back
X