• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi-Predictor Early

Momof3baby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
99
Puanlar
98
Merhaba.Bu ay reglim tam gününde başladı (geçen hafta ctesi) ama normalden çok çok az oldum miktar olarak.Felaket ağrım oldu ilk gün ama yine tamamen olamadım gibi hissettim bekledim yok 3 gün sonra sadece lekelenmeye döndü zaten bugün de bitti.Dün şüphelendim ve test yaptım çünkü ben kendimi bildim bileli ilk 2 gün çok fazla kanama yaşıyorum hiç böyle olmazdı .
Çok silik çıktı dün kaset testte,bugün predictor marka yaptım biraz daha belirgin çıktı çıplak gözle epey net hatta IMG_6681.webp IMG_6683.webp

Yerleşme kanaması mi yasadiniz acaba

O ihtimal aklıma geldi benim de aslında.Bugün kaset test ile tekrarladım yine çizgi var silik.Pazartesi kan vereceğim sanırım

Kimyasal gebelik olabilir, böyoe dediğim için üzgünüm ama ben de benzer süreçten geçmiştim. Gerçi ben dümdüz regl olmuştum, regl bittikten 3-4 gün sonra çamur gibi bir akıntı başladı. Bir iki gün sonra test yaptığımda silik çizgi çıktı. Beta baktırdım 7.90 gibi bir şey çıktı sonra regl başladı tekrar.

Back
X