Silik çizgi Sizce bu test pozıtıfmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi marwa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hersy yolndayknde olmuyosa vardr bi nildiği rabbmin. Emin ol. Bnmde ilk olmanştı cok istiyodum. Eşim askere gtti bz evlendkten snra. Eger o askerdeyken öğrenseydm hamile oldgmu ailsyle sornlar yasardm. Kaynanam çok kötüydü çnkü.iftra bile atardı snra askerdn geldi 1 ay snra hamile oldgnu öğrendm. Çok uzattm özr diliyrm biliyrm ama dicegm o kalbni jer daim ferah tut Rabbm hayrlı ne zamn neyse o zmn veriyo. Vaktnden önce actrmadgı çicek gbi ...

İçini ferah tut bnce. Dedm ya bn yaptm silik çıktı snra bdha yaptm tek çizgi çıktı ve adetm sdce 1 2 gn geçmşti. Ama bn bekldgm için hamileliği gttm kn testi yaptm öyle öğrendm. Silik çizgi çıkması hamilelipin yeni başkamsndan kaynaklanıyomuş. Bide bu bi testn yanlş olsa dgeride mi yanlş. İnşaAllah hamilesndr canm. Rabbm hayrlısıyla bi an önce güzl haberi almanı saglar inşaAllah
Elhamdulıllah kan testım pozıtıf cıktı cok sukur Allaha ol deyınce oluyo cok teşekkür ederım cevaplarınız için :anneadayı:

Gerçekten çok sevndm senn adına canm. Rabbm sağlıkla kucagna almayı nasip etsin inşaAllah. Mutluluğn yavrnla ailenle bir ömür daim olsn inşaAllah ..

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende pco var geçen yıl temmuzda dış gebelik geçirdim sonrasında da Bi hamilelik oluşmadı şubat27 sat ama ocak21 de Bi önceki yani düzenli değil o sebeple bat ne zmn bilemiyorum test yaptım meraktan çünkü göğüslerim çok fazla ağrıyo ve uçları pütür pütür oldu sizce silik çizgi var mı ben mi öyle görüyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 237
Teşekkür ederim cevabınız için Bi kç gün geçirip gitmeyi düşünüyorum tabi bekleyebilirsem

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende pco var geçen yıl temmuzda dış gebelik geçirdim sonrasında da Bi hamilelik oluşmadı şubat27 sat ama ocak21 de Bi önceki yani düzenli değil o sebeple bat ne zmn bilemiyorum test yaptım meraktan çünkü göğüslerim çok fazla ağrıyo ve uçları pütür pütür oldu sizce silik çizgi var mı ben mi öyle görüyorum
Bende de çizgi aynı şekilde belli belirsiz çıkıyor bat 2 gün gecikti 2 günde 5 tane test yaptım hepsinde belli belirsiz çizgi çıktı siz kan testi yaptırdınız mı

IMG_20160403_090014~2.webp
sizce bu pozitif mi bekledikçe biraz daha belirginleşmiş

Pozitivvvvvvvvv tebriklerr :nazar::KK60:
Çok teşekkür ederim daha 4 haftalık oluyor ilk bebeğimi düşürdüm o yüzden endiseliyim sizin de 6 haftalikmis Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X