- 11 Ekim 2025
- 7
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi isimsizbrc
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim yok5 gün reglim gecikti testim bu şekilde sizce hamile olma olasılığım nedir
Şimdi attim bakabilirmisinizResim yok
Çarşamba günüde yapmıştım ama oda silikti emin olamadımHamilesiniz , tebrikler
İlk kez mi yaptınız test 5 günden beri![]()
Markaları nedir testlerinÇarşamba günüde yapmıştım ama oda silikti emin olamadım
Bundan sonrası için kan vermeyi düşünüyorum sanırım 4 kere yaptım ve hepsinde silik çıktıCanım benim eğer 5 gün gecikme olduysa ve test pozitifse büyük ihtimal hamilelik varSilikse birkaç gün sonra tekrar yap.
Yalnız bu test silik falan değilMarkaları nedir testlerin
Aaa çok net hayırlı olsun5 gün reglim gecikti testim bu şekilde sizce hamile olma olasılığım nedir
Markaları nedir testler
Artmed miratech freely hepsini denedimMarkaları nedir testlerin
Artimed çok güvenli değil miratechte değil, bilemedim çizgi de kırmızı ama bence hamilesinizArtmed miratech freely hepsini denedim
Freely içinde güvenilir değil diyorlar ama bende hepsinde silik çıktı anlayamadımArtimed çok güvenli değil miratechte değil, bilemedim çizgi de kırmızı ama bence hamilesiniz
Kan verin en net sonucu alırsınız bence pozitif bu testlerFreely içinde güvenilir değil diyorlar ama bende hepsinde silik çıktı anlayamadım