- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.469
- 63
- Konu Sahibi Nooneathome9
Arkadaşlar adetime 3 gün var dün yaptım belirgin değildi. Erken gebelik testi ile bugün yine yaptım. Görünüyor mu sizce de? Pazartesi gidip kan verceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveet görünüyorr hayırlı olsunArkadaşlar adetime 3 gün var dün yaptım belirgin değildi. Erken gebelik testi ile bugün yine yaptım. Görünüyor mu sizce de? Pazartesi gidip kan verceğim
AmiinAyyy inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Kanda kaç çıktı canım senin beta hcg?Amiinbenim testimde böyle çıktı inşallah kan verdiğimizde de kesinleşir
![]()
İnşallah çok teşekkür ederimVar hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ben henüz kan vermeye gidemedim pazartesi günü gidicem ama testimde sizin çizginizden biraz daha belirgin çıkıyorKanda kaç çıktı canım senin beta hcg?
Evet baya belli. İnşallah güzel haberlerleBen henüz kan vermeye gidemedim pazartesi günü gidicem ama testimde sizin çizginizden biraz daha belirgin çıkıyor![]()
İnşallah bana da haber verinEvet baya belli. İnşallah güzel haberlerle
belirtilerin varmiydi cnmAmiinbenim testimde böyle çıktı inşallah kan verdiğimizde de kesinleşir
![]()
Benim çok fazla belirtim olmadı halsizlik yorgunluk baş dönmesi yaşıyorum sürekli uykum geliyor ve iştahım açıldıbelirtilerin varmiydi cnm
Ayy var gibi yani silik çizgi görülüyor gayetArkadaşlar adetime 3 gün var dün yaptım belirgin değildi. Erken gebelik testi ile bugün yine yaptım. Görünüyor mu sizce de? Pazartesi gidip kan verceğim
kasik agrin varmiydi cnm birde akintin adete yakinda oluyomuyduBenim çok fazla belirtim olmadı halsizlik yorgunluk baş dönmesi yaşıyorum sürekli uykum geliyor ve iştahım açıldıbir de az az akıntılarım oluyor o kadar
![]()
İnşallah silik çizgiler yanıltmaz sizi de gebesinizdirAyy var gibi yani silik çizgi görülüyor gayetKan verin bence
Ben de test yaptım silik çıktı ama güvenmeyi tercih etmiyorum çarşambayı bekleyeceğim. Herkes için hayırlısı olur inşallah
![]()
Kasık ağrım çok olmuyor hatta hiç olmuyor diyebilirimkasik agrin varmiydi cnm birde akintin adete yakinda oluyomuydu
nasil bir akinti o cnm kusura bakma soruyomdaKasık ağrım çok olmuyor hatta hiç olmuyor diyebilirimakıntımda normalde adete yakın olmaz bu seferki akıntım yumurtlamadan beri az az da olsa hiç kesilmedi
Estağfurullah ne kusurunasil bir akinti o cnm kusura bakma soruyomda![]()
hmm anladim cnm bende az az beyaz oluyo sari degil genelde sari olurmus galiba bnde 5 yildir ugrasiyom sorun yokken olmuyo bu ay nolur bilmem 4 5 gun kaldi regl gununeEstağfurullah ne kusururengi sarı gibi ama çok çok açık sarı hatta beyaz renge kaçıyor biraz umarım anlatabilmişimdir
![]()
Benim geçen ay sarı gelirdi miktarı da biraz çoktu o yüzden kesin hamileyim diyordum ama değilmişimhmm anladim cnm bende az az beyaz oluyo sari degil genelde sari olurmus galiba bnde 5 yildir ugrasiyom sorun yokken olmuyo bu ay nolur bilmem 4 5 gun kaldi regl gunune