Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
100 den küçükBeta değeri kacti
Enfeksiyon silik çizgi çıkarabilirmiş reglide 10 gün gecikmede daha fazla beta olması gerekiyo diye biliyorumEki Görüntüle 3594607 merhaba adetim 10 gün fln gecikti test yaptım silik cizgi hastaneye gittim enfeksiyon dediler beta da 100 den küçüktü bugun tekrar yaptım silik cizgi çıktı tekrar bitane daha yaptım bişey yok anlamadim bende bı yardım eder misiniz
Benim bildiğim enfeksiyon testi etkilemiyor ama yine de ümit etmemeli miyimEnfeksiyon silik çizgi çıkarabilirmiş reglide 10 gün gecikmede daha fazla beta olması gerekiyo diye biliyorum
Hayır edebilirsin ikinci kan testini vermen lazım artışa bakılmalıBenim bildiğim enfeksiyon testi etkilemiyor ama yine de ümit etmemeli miyim
Dua edin sizde lütfenHayır edebilirsin ikinci kan testini vermen lazım artışa bakılmalı
İnşallah yükselmiştir bir an önce güzel haberi alırsınızDua edin sizde lütfen
Çok teşekkür ederim amin ecmainİnşallah yükselmiştir bir an önce güzel haberi alırsınız![]()
Sonucunuz nedir acaba benimde bugün 10.gun silik çıktı yarın hastaneye kan vericemEki Görüntüle 3594607 merhaba adetim 10 gün fln gecikti test yaptım silik cizgi hastaneye gittim enfeksiyon dediler beta da 100 den küçüktü bugun tekrar yaptım silik cizgi çıktı tekrar bitane daha yaptım bişey yok anlamadim bende bı yardım eder misiniz
Sonucunuz nedir acaba benimde bugün 10.gun silik çıktı yarın hastaneye kan vericm
İnsAllah vardır Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bende test yaptım silik ama marka güvenilir degilmisGeç döllenme sanırım erken gebelikte pozitif daha kan ve idrarda bişi yok bekliyorum hâlâ
Bende yaptım silikti bununla da bugün bidaha yaptım yine silik ama net yani amin inşallahİnsAllah vardır Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bende test yaptım silik ama marka güvenilir degilmis
Hadi insAllah güzel sonuçlar alırızBende yaptım silikti bununla da bugün bidaha yaptım yine silik ama net yani amin inşallah
Bunu bu kadar net onlar söyleyemezler çünkü geç döllenme olabilir ve Buda gecikme gününü kısaltır.Eki Görüntüle 3594607 merhaba adetim 10 gün fln gecikti test yaptım silik cizgi hastaneye gittim enfeksiyon dediler beta da 100 den küçüktü bugun tekrar yaptım silik cizgi çıktı tekrar bitane daha yaptım bişey yok anlamadim bende bı yardım eder misiniz