Silik çizgi var mı? Arka arkaya kimyasal gebelik ve yapılabilecek testler...

taniquetil

"İyi hikayeler iyi bir sonu hak eder"
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
42
11
8
Ekim ve Kasım aylarında iki kimyasal yaşadım. Kimyasalın riskli bir düşük olmadığını, erken test yapmazsak farkına bile varılmayacağını öğrendim. Fakat üst üste üçüncü kez yaşayıp yaşamayacağımı görmek için bu ay da erken test yapmaya karar vermiştim.

Adete 4 gün var. Yumurtlama belirtilerime ve testlere göre beklenen adet tarihim, son adet tarihim.

Kimyasal için yapılabilecek testler nelerdir, bu sureci yaşayanlar varsa bilgi verebilirler mi? Pıhtılaşma testi, d vitamini, ferritin, progesteron vs.

Ve bu testte ikinci çizgiyi gorebiliyor musunuz?

Fotoğraflar yüklenmemiş.

Eklentiler

• IMG_20221221_084106.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_20221221_084103.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 120
Arka arka 2-3 düşükten sonra genetik test yapıyorlar diye biliyorum diğerleri hakkında bilgim yok maalesef

Genetik icin bir çözüm var mi ki?
Evet eğer sizde veya eşinizde genetik bir problem varsa tüp bebeğe yönlendiriyorlar zaten orda da örneğin sağlıklı gene sahip yumurtalık veya sperm seçiliyor genlerine ayırıyorlar felan yani bir çok işlemi var sonra anne karnına yerleştiriliyor

Bir hafta icinde netleşir pozitif mi yoksa negatif mi olacağı. İki gun sonra tekrar test yapacagim. Eger daha net bir sonuc alirsam bir de adet gelmezse gecikmeyi bekleyip o zaman kan testi verecegim ins.
Umarım kimyasal değildir.((

Bir hafta icinde netleşir pozitif mi yoksa negatif mi olacağı. İki gun sonra tekrar test yapacagim. Eger daha net bir sonuc alirsam bir de adet gelmezse gecikmeyi bekleyip o zaman kan testi verecegim ins.
Umarım kimyasal değildir.((
Umarım bebisiniz sizinledir Rabbim kucağınızi boş bırakmasın

Ben şuan 2. Kimyasalı geçiyorum doktor 2 gün hastaneye yatırdı kan testleri yapıldı pıhtılaşma dan tut hıv e kadar bakıldı değerler normal , sonuç olarak genetik testi istediler şimdi değer negatifleşince bizimde napacağımız kesinleşicek, değerleriniz nasıl ilerledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…