Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tavsiyem erken gebelik değilde normal ucuz testlerden yapsan daha iyi sonuç alırsn bu testler bence genelde doğru sonuç vermiyor arkdsm erken gebelik yapmıştı cikmamisti ucuz testlerde ogrenmistik
Tavsiyem erken gebelik değilde normal ucuz testlerden yapsan daha iyi sonuç alırsn bu testler bence genelde doğru sonuç vermiyor arkdsm erken gebelik yapmıştı cikmamisti ucuz testlerde ogrenmistik
Ben de ilk ucuz testlerden yaptım anında silik dümdüz çizgi cıktı cok heveslendim erken gebelik testi aldım bir ikş saat sonra negatif cıktı bu mesajınızı görünce umutlandım bir an keske bende de öyle olsa
İkinci test ovulasyon testiniz değil mi? Bu testten sonra 15 gün geçtiyse gebelik testinde çıkması gerekirdi. İlk testte ben bir şey göremedim. Regl olmazsanız bir iki gün sonra ilk idrarla testi tekrar edebilirsiniz. İdrarın yoğun sonucu etkiler.