- 6 Kasım 2022
- 68
- 24
- 18
- 34
- Konu Sahibi minel Serra annesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fazla net olmadığı için ben anlayamadım canımMerhaba arkadaşlar şuan 9 aylık bir kızım var emziriyorum adet günüm bugün adetten dört gün önce erken gebelik testi yaptığımda belli belirsiz bir çizgi çıktı yorumlarsanız sevinirim teşekkürler
Bende gördüm çizgiyi bir kaç gün sonra yenileyin ya da kan verin ama gördüm sanırım pozitifTeşekkür ederim cevaplar için biraz telefonda görüntüyü çektikten sonra sıfırlıyor
Gebelik var , kan verinGünüm iki gün gecikti çizgi bu şekilde oldu
Evet yeni gebelik çok sevindimVerdim bugün adetin üçüncü günü 28,57 çıktı normal mi
Amin inşallah moralim bozuldu acaba kimyasal mı diyeEvet yeni gebelik çok sevindimAllah kucağına almayı nasip etsin
Öyle düşünme geç döllenme olma ihtimali var pazartesi ye kadar bekleyin isterseniz tekrar test verin kat kat yükselsin değerleriniz inşallahAmin inşallah moralim bozuldu acaba kimyasal mı diye
Amin inşallah bakalımÖyle düşünme geç döllenme olma ihtimali var pazartesi ye kadar bekleyin isterseniz tekrar test verin kat kat yükselsin değerleriniz inşallah