Silik çizgi var mı?

Ezomelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
17
17
38
32
Merhaba benim testime bakar mısınız ben hayali bir çizgi görüyorum ama bana mı öyle geliyor, adetime 4 gün var dün ilk idrarla yaptım testi

Eklentiler

• 020C890D-65CB-4822-8B3A-27D09192E55C.webp
    020C890D-65CB-4822-8B3A-27D09192E55C.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 174
Merhaba benim testime bakar mısınız ben hayali bir çizgi görüyorum ama bana mı öyle geliyor, adetime 4 gün var dün ilk idrarla yaptım testi
Kuruma cizgisi gibi geldi bana. Belki karanlik foto oldugu icindir. Hemen mi cikti bu cizgi.

Kuruma cizgisi gibi geldi bana. Belki karanlik foto oldugu icindir. Hemen mi cikti bu cizgi.
Evet hemen çıktı, ben daha net belli olsun diye renkleri ile oynadım fotoğrafın. Bu ay ovulasyon testi ile takip ettim ayın 12 sinde yumurtladım. Şuanda ovulasyon testim de hafif silik ama çift çizgi çıkıyor. Emin olamadım

Evet hemen çıktı, ben daha net belli olsun diye renkleri ile oynadım fotoğrafın. Bu ay ovulasyon testi ile takip ettim ayın 12 sinde yumurtladım. Şuanda ovulasyon testim de hafif silik ama çift çizgi çıkıyor. Emin olamadım
Ovulasyonda hep cift cizgi cikar diye biliyorum

Ben cok belirsiz bir cizgi gordum bekleyin bence bat gunu tekrarlayin. Hadi insallah vardir.

Benimkine de bakar mısıız

Eklentiler

• 08AC0BAA-1C5A-46D9-B5CD-B097FCC055C3.webp
    08AC0BAA-1C5A-46D9-B5CD-B097FCC055C3.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 132
Gördüğüm silik çizdi doğruymuş, adetime 2 gün var bugün çıkan testim
canım hayırlı olsun iki test de aynı marka mı , testlern markası nedir ? analı babalı olsun şimdiden :)

Çok teşekkür ederim. İki testin markası da surelab. Belirtim vardı evet bundan 5 ay önce düşük yaptım 12 haftalıktı. O zaman ki belirtilerimin aynısı oldu, kasıklarımda batma vardı, göğüslerim sızlıyordu ama en fazla belirti uyku haliydi :) sürekli uyuyordum. Bu nedenle şüphelendim aslında 5 gün kala test yaptım işte ilk attığım test gibi çıktı. Bugün 2 gün var baya belirgin çıktı :)

allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah , düşükten sonra çok üzüldüm çok ağladım ama allah yüzümü güldürdü

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ-salim kucağına almayı nasip etsin benim de adete 2 gün var hayali çizgi gibi ama ben daha net görüyorum fotodan bi bakabilirsin mısın canim

Eklentiler

• 16038007058954816073917534294667.webp
    16038007058954816073917534294667.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 80
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ-salim kucağına almayı nasip etsin benim de adete 2 gün var hayali çizgi gibi ama ben daha net görüyorum fotodan bi bakabilirsin mısın canim
Amin inşallah, allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah. Bulanık çıkmış fotoğraf emin değilim ama isterseniz bir kaç güne tekrarlayın sizde varsa daha net çıkacaktır :)

Amin inşallah, allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah. Bulanık çıkmış fotoğraf emin değilim ama isterseniz bir kaç güne tekrarlayın sizde varsa daha net çıkacaktır :)
Çok teşekkür ederim buda dün yapdigim ama pembe değil sanki çizgi sizinki ilk yapdiginzda nasildi kusra bakmayin soruyorum ama umut dünyası isde 🙏🥰

Eklentiler

• 20201028_125638.webp
    20201028_125638.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 81
Çok teşekkür ederim buda dün yapdigim ama pembe değil sanki çizgi sizinki ilk yapdiginzda nasildi kusra bakmayin soruyorum ama umut dünyası isde 🙏🥰
Maşallah baya görünüyor, hayırlı uğurlu olsun inşallah allah kucağınıza da almayı nasip etsin :)

benim ilk yaptığım testte bu kadar bile görünmüyordu :D

Maşallah baya görünüyor, hayırlı uğurlu olsun inşallah allah kucağınıza da almayı nasip etsin :)

benim ilk yaptığım testte bu kadar bile görünmüyordu :D
Hevesim kursağımda kaldı yaaaa biraz once yapdim yine hiç çizgi cikmadi 🤔🤔🤔 offf sanırım kuruma çizgisi adetim 1 gun gecdi hala umut varmıdır cnm

Back
X