Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma cizgisi gibi geldi bana. Belki karanlik foto oldugu icindir. Hemen mi cikti bu cizgi.Merhaba benim testime bakar mısınız ben hayali bir çizgi görüyorum ama bana mı öyle geliyor, adetime 4 gün var dün ilk idrarla yaptım testi
Evet hemen çıktı, ben daha net belli olsun diye renkleri ile oynadım fotoğrafın. Bu ay ovulasyon testi ile takip ettim ayın 12 sinde yumurtladım. Şuanda ovulasyon testim de hafif silik ama çift çizgi çıkıyor. Emin olamadımKuruma cizgisi gibi geldi bana. Belki karanlik foto oldugu icindir. Hemen mi cikti bu cizgi.
Ovulasyonda hep cift cizgi cikar diye biliyorumEvet hemen çıktı, ben daha net belli olsun diye renkleri ile oynadım fotoğrafın. Bu ay ovulasyon testi ile takip ettim ayın 12 sinde yumurtladım. Şuanda ovulasyon testim de hafif silik ama çift çizgi çıkıyor. Emin olamadım
Ben cok belirsiz bir cizgi gordum bekleyin bence bat gunu tekrarlayin. Hadi insallah vardir.Evet hemen çıktı, ben daha net belli olsun diye renkleri ile oynadım fotoğrafın. Bu ay ovulasyon testi ile takip ettim ayın 12 sinde yumurtladım. Şuanda ovulasyon testim de hafif silik ama çift çizgi çıkıyor. Emin olamadım
Teşekkür ederim demek bana öyle gelmiyormuş :) inşallah bakalım bekleyeceğimBen cok belirsiz bir cizgi gordum bekleyin bence bat gunu tekrarlayin. Hadi insallah vardir.
Benimkine de bakar mısıızMerhaba benim testime bakar mısınız ben hayali bir çizgi görüyorum ama bana mı öyle geliyor, adetime 4 gün var dün ilk idrarla yaptım testi
Hayirli olsun. Belirti varmiydi?Gördüğüm silik çizdi doğruymuş, adetime 2 gün var bugün çıkan testim
Çok çok hafif var gibi geldi bana ama isterseniz sizde bir kal gün sonra tekrarlayın, inşallah vardır :)Benimkine de bakar mısıız
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ-salim kucağına almayı nasip etsin benim de adete 2 gün var hayali çizgi gibi ama ben daha net görüyorum fotodan bi bakabilirsin mısın canimMerhaba benim testime bakar mısınız ben hayali bir çizgi görüyorum ama bana mı öyle geliyor, adetime 4 gün var dün ilk idrarla yaptım testi
Amin inşallah, allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah. Bulanık çıkmış fotoğraf emin değilim ama isterseniz bir kaç güne tekrarlayın sizde varsa daha net çıkacaktır :)Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ-salim kucağına almayı nasip etsin benim de adete 2 gün var hayali çizgi gibi ama ben daha net görüyorum fotodan bi bakabilirsin mısın canim
Çok teşekkür ederim buda dün yapdigim ama pembe değil sanki çizgi sizinki ilk yapdiginzda nasildi kusra bakmayin soruyorum ama umut dünyası isdeAmin inşallah, allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah. Bulanık çıkmış fotoğraf emin değilim ama isterseniz bir kaç güne tekrarlayın sizde varsa daha net çıkacaktır :)
Maşallah baya görünüyor, hayırlı uğurlu olsun inşallah allah kucağınıza da almayı nasip etsin :)Çok teşekkür ederim buda dün yapdigim ama pembe değil sanki çizgi sizinki ilk yapdiginzda nasildi kusra bakmayin soruyorum ama umut dünyası isde![]()
Hevesim kursağımda kaldı yaaaa biraz once yapdim yine hiç çizgi cikmadiMaşallah baya görünüyor, hayırlı uğurlu olsun inşallah allah kucağınıza da almayı nasip etsin :)
benim ilk yaptığım testte bu kadar bile görünmüyordu![]()