Yok gibi duruyor :/Sizce silik çizgi var mı
Markasi arti med ise bu testte cizginin yeri belli oluyo ilk idrar damlatildiginda sonraki 15 dk icinde kayboluyo daha sonrasinda ise kuru bi cizgi kaliyo tecrubeyle sabit malesef ki laboquick almanizi oneririmSizce silik çizgi var mı
Teşekkür ederim alıp deneyeceğimMarkasi arti med ise bu testte cizginin yeri belli oluyo ilk idrar damlatildiginda sonraki 15 dk icinde kayboluyo daha sonrasinda ise kuru bi cizgi kaliyo tecrubeyle sabit malesef ki laboquick almanizi oneririm
Çizgi var canım kan testi yaptırdım miSizce var mı adetim 7 gün geçti
Yok canım idrar yaptım çıkmadı bir şey dün de doktora gittim kist var mi diye baktırdım ultrasonda bir şey çıkmadı adet söktürücü verdi içmedim ama kan vermedim hala adet de olmadım . Bugün sancım var gelecek galiba. Geç döllenme olmuştur belki diye beklemek istiyorumÇizgi var canım kan testi yaptırdım mi
Tekrar yaptığın idrar testinde çıkmadımı yanı canım? Kan testi daha net olur, eğer yakın bir taarihte adet olacaksan ultrasonda baktığında söylerdi adet olacaksin bur kaç güne diyeYok canım idrar yaptım çıkmadı bir şey dün de doktora gittim kist var mi diye baktırdım ultrasonda bir şey çıkmadı adet söktürücü verdi içmedim ama kan vermedim hala adet de olmadım . Bugün sancım var gelecek galiba. Geç döllenme olmuştur belki diye beklemek istiyorum
Artı Med . İkinci yaptım negatifBu test hangi marka ?
Benim de böyleydi kimyasal cikti
Artı Med .Bu test hangi marka ?
Benim de böyleydi kimyasal cikti
Çıkmadı canım ama onlara güvenmiyorum 100 küsur HCG de bile çıkmayan çok . Adetim 10 gün gecikti ama doktor hem karından hem vajinal ultrason ile baktı adet olacaksın gibi bir şey demedi tarlusal galiba bir ilaç verdi söktürücü içmedim bekliyorum.Tekrar yaptığın idrar testinde çıkmadımı yanı canım? Kan testi daha net olur, eğer yakın bir taarihte adet olacaksan ultrasonda baktığında söylerdi adet olacaksin bur kaç güne diye
İlginç gerçekten ama burda silik bir çizgi var belki kuruma cizgisidirArtı Med . İkinci yaptım negatif
Hakkımızda hayırlısı olsun canım bende bekliyorum yok diyecek kadar silik çıkıyor pek, koyulastiginida söyleyememArtı Med .
Çıkmadı canım ama onlara güvenmiyorum 100 küsur HCG de bile çıkmayan çok . Adetim 10 gün gecikti ama doktor hem karından hem vajinal ultrason ile baktı adet olacaksın gibi bir şey demedi tarlusal galiba bir ilaç verdi söktürücü içmedim bekliyorum.
Benimde bu şekilde çıktı emin olamadım bende
Gözde senin gebelik var mı canim bende bu testten yaptımBenimde bu şekilde çıktı emin olamadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?