Silik çizgi var mı

Beyza300

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2022
5
1
1
29
Sizce silik çizgi var mı

Eklentiler

• EB74383E-BB90-4E77-BB8C-0D8386970CCC.webp
    EB74383E-BB90-4E77-BB8C-0D8386970CCC.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 141
Ya adete 2 gün var ama aşırı bulantı kusma ve baş ağrısı şikayetlerim var kan testi mi yaptırsam yoksa beklesem mi

Sizce silik çizgi var mı
Markasi arti med ise bu testte cizginin yeri belli oluyo ilk idrar damlatildiginda sonraki 15 dk icinde kayboluyo daha sonrasinda ise kuru bi cizgi kaliyo tecrubeyle sabit malesef ki laboquick almanizi oneririm

Sizce var mı adetim 7 gün geçti

Eklentiler

• IMG_20220324_185308.webp
    IMG_20220324_185308.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20220324_185131.webp
    IMG_20220324_185131.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 96
Çizgi var canım kan testi yaptırdım mi
Yok canım idrar yaptım çıkmadı bir şey dün de doktora gittim kist var mi diye baktırdım ultrasonda bir şey çıkmadı adet söktürücü verdi içmedim ama kan vermedim hala adet de olmadım . Bugün sancım var gelecek galiba. Geç döllenme olmuştur belki diye beklemek istiyorum

Yok canım idrar yaptım çıkmadı bir şey dün de doktora gittim kist var mi diye baktırdım ultrasonda bir şey çıkmadı adet söktürücü verdi içmedim ama kan vermedim hala adet de olmadım . Bugün sancım var gelecek galiba. Geç döllenme olmuştur belki diye beklemek istiyorum
Tekrar yaptığın idrar testinde çıkmadımı yanı canım? Kan testi daha net olur, eğer yakın bir taarihte adet olacaksan ultrasonda baktığında söylerdi adet olacaksin bur kaç güne diye

Bu test hangi marka ?
Benim de böyleydi kimyasal cikti
Artı Med .
Tekrar yaptığın idrar testinde çıkmadımı yanı canım? Kan testi daha net olur, eğer yakın bir taarihte adet olacaksan ultrasonda baktığında söylerdi adet olacaksin bur kaç güne diye
Çıkmadı canım ama onlara güvenmiyorum 100 küsur HCG de bile çıkmayan çok . Adetim 10 gün gecikti ama doktor hem karından hem vajinal ultrason ile baktı adet olacaksın gibi bir şey demedi tarlusal galiba bir ilaç verdi söktürücü içmedim bekliyorum.

Artı Med .

Çıkmadı canım ama onlara güvenmiyorum 100 küsur HCG de bile çıkmayan çok . Adetim 10 gün gecikti ama doktor hem karından hem vajinal ultrason ile baktı adet olacaksın gibi bir şey demedi tarlusal galiba bir ilaç verdi söktürücü içmedim bekliyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım bende bekliyorum yok diyecek kadar silik çıkıyor pek, koyulastiginida söyleyemem

Back
X