- 19 Eylül 2022
- 414
- 137
- 33
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende göremedim fakat bir umut işte..Ben göremedim canım fotoda mi çıkmadı acaba sen görüyormusuninş vardır
Aşko üzülme bak Buda benimki tedavi görüyorum sabah yaptım olmadı nasip değilmiş çok üzüldüm ama yapacak hiçbir şey yokBende göremedim fakat bir umut işte..![]()
Kız bunda silik çizgi varAşko üzülme bak Buda benimki tedavi görüyorum sabah yaptım olmadı nasip değilmiş çok üzüldüm ama yapacak hiçbir şey yok
MerhabaMerhaba, ben silik de olsa hiç çizgi göremiyorum
Bu ay diğer aylardan farklı olarak ne sizi şüphelendirdi
Allah en kısa zamanda olmayanlara nasip etsin inşallahAşko üzülme bak Buda benimki tedavi görüyorum sabah yaptım olmadı nasip değilmiş çok üzüldüm ama yapacak hiçbir şey yok
Bana mı diyorsun canımKız bunda silik çizgi var
Belli olmaz, Allah büyüktür. Hemen üzülme,Merhaba
Benim normalde göğüs hassasiyeti olmaz ama bu ay uçları bile ağrıyor
O yüzden şüphelendim
İnşallah canım amınAllah en kısa zamanda olmayanlara nasip etsin inşallah![]()
1 Yıldır deniyoruz ne eşimde ne de bende bi sorun yok. İnşallah kısa zamanda olurBelli olmaz, Allah büyüktür. Hemen üzülme,
Biz de 1 senedir deniyoruz ama üzülmüyorum artık, çok takıyordum kafaya ama artık taksamda Allah isterse verir istemezse vermez kafasına girdim çok şükür1 Yıldır deniyoruz ne eşimde ne de bende bi sorun yok. İnşallah kısa zamanda olur![]()
Galiba takmamak en iyisi :)Biz de 1 senedir deniyoruz ama üzülmüyorum artık, çok takıyordum kafaya ama artık taksamda Allah isterse verir istemezse vermez kafasına girdim çok şükür
Var gibi ama testi tekrarlayın benceEki Görüntüle 3205753 benimki de bu şekilde acaba varmı iki gün gecikme var
karın ağrım var
göğüs dolgunluğu ağrı yok ama sertleşmiş
yumurtlamadan sonraki yedinci gün kasıklarda batma oldu özellikle sol kasık
hamilelik olabilir mi acaba
Üzerinde yazıldığı gibi iki damla damlattim ama emin olamadım bende yarın tekrarlayacagimVar gibi ama testi tekrarlayın bence
Fazla mı damlattınız