Kızlar adetime iki gün var bu oncomed gebelik testi böyle silik çizgi çıktı kaç aydır istiyorum ve bu ay tedavi için doktora gidicem randevumu aldım adetin 2-3 günü için akşam üzeri kasığımda bi şey var gibi sertlik hissettim dışarıdaydim eve gelince test yaptım ve böyle çıktı sizce doğru mu bu ya bu teste güvenilir mi yani resmen ikinci çizgi pembe silik görünmüş hemen çıktı yani 2 dk içinde çıktı ve 4 damla damlattim yani çok değil
Kızlar adetime iki gün var bu oncomed gebelik testi böyle silik çizgi çıktı kaç aydır istiyorum ve bu ay tedavi için doktora gidicem randevumu aldım adetin 2-3 günü için akşam üzeri kasığımda bi şey var gibi sertlik hissettim dışarıdaydim eve gelince test yaptım ve böyle çıktı sizce doğru mu bu ya bu teste güvenilir mi yani resmen ikinci çizgi pembe silik görünmüş hemen çıktı yani 2 dk içinde çıktı ve 4 damla damlattim yani çok değil
Ben oncomed testten 10 lu almıştım kuruma çizgisi bile çıkarmadı bem beyaz negatifti. Bence bebiş geliyor canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Ben oncomed testten 10 lu almıştım kuruma çizgisi bile çıkarmadı bem beyaz negatifti. Bence bebiş geliyor canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Bugün kasığımda sert bir şey var gibi hafif ağrı oldu ve aniden ayağa kalkınca kasığım ağrıyor onun dışında adet belirtileri Göğüs hassasiyeti bel ağrısı
Kızlar adetime iki gün var bu oncomed gebelik testi böyle silik çizgi çıktı kaç aydır istiyorum ve bu ay tedavi için doktora gidicem randevumu aldım adetin 2-3 günü için akşam üzeri kasığımda bi şey var gibi sertlik hissettim dışarıdaydim eve gelince test yaptım ve böyle çıktı sizce doğru mu bu ya bu teste güvenilir mi yani resmen ikinci çizgi pembe silik görünmüş hemen çıktı yani 2 dk içinde çıktı ve 4 damla damlattim yani çok
Merhabalar kizlar benim kaç gündür aklımı kurcalıyor biz eşimle yumurtlama gününün öncesi ve sonrasını değerlendirmiştik bu ay adetim 16 Haziran şuan adetim normalde ve 5 gun sürerdi ama iki gün sürdü bişey anlamadım adet olmadan kaset test yapmıştım çünkü şüphem vardı kasigim belim ağrıyordu test yaptım çok silik çıktı ama tuhaf olan sonrası adet olmam belki test hatalıdır diye adetimin kesildikten sonraki günü tekrardan erken gebelik testi yaptım yine biraz daha sanki belirgin ikinci çizgi göründü kızlar sizce gebelik varmıdır yada bilmiyorum adet mi yoksa başka bişey mi bilemedim aşağıya resimleri bırakıyorum adet bitiminde olanı atıyorum.