Silik çizgi varmı

İnşâAllâh canım bende geçen ay aşılama yaptırdım 22 haziranda 7 temmuzda da regl oldum ama az geldi rengi bi tuhaftı 3 gün sürdü nerdeyse sonra aşırı bi kasık ağrım oldu akşam geçti ondan beri test yapıyorum bugünde batma şeklinde olunca şüphelendim benim de normal olmuyor kuzum eğer varsa bi mucize şuan Rabbimin mucizesi 🤲🏻💐
Ben tüp bebek :110: İnşallah sağlıkla olsun bir daha yap 2 gün sora 💕

Ben tüp bebek :110: İnşallah sağlıkla olsun bir daha yap 2 gün sora 💕
Olsun kuzum kucağındaysa sağlıklıysa gerisinin hiç önemi 🤗🥰💐💐yok banada 2 buçuk sene olacak artık bizde çaresiz kaldık tüp bebeğe mi geçsekki diyorduk eğer yoksa test yanlışsa tedaviye devam taki Rabbim hayırlı olanı nasip edene kadar bakıyım kuzumda erken gebelik testi yapsam onda daha net çıkarmı acaba varsa eğer yarın sabah ilk idrarla yaparım onuda

Olsun kuzum kucağındaysa sağlıklıysa gerisinin hiç önemi 🤗🥰💐💐yok banada 2 buçuk sene olacak artık bizde çaresiz kaldık tüp bebeğe mi geçsekki diyorduk eğer yoksa test yanlışsa tedaviye devam taki Rabbim hayırlı olanı nasip edene kadar bakıyım kuzumda erken gebelik testi yapsam onda daha net çıkarmı acaba varsa eğer yarın sabah ilk idrarla yaparım onuda
8nci yilimdayim 🤗Kucağımda hiç yok maalesef kısmet değilmiş 4 kere transfer oldum kucağıma nasip olmadı hiç biri. en son 3 aylık kalbi durdu ileri hafta olarak tek. Yeni tedaviye başlayacağım.
Bence normal test yap varsa çıkar artık sen bilirsin cnaim

İnşâAllâh kuzum inşallah markası neydi acaba erken gebelik testi alacam varsa onda daha net çıkar demi 🤗🥰
Canim internete ovulasyon testin yaninda geldi laboquik yani basit bir testi
Testimi attim cnm boyleydi cizgi cok zor görünüyordu
Cikar insllah cnm ama kan testi kesin cikar

Eklentiler

• Screenshot_20210717-192350_Snapchat.webp
    Screenshot_20210717-192350_Snapchat.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 51
Canim internete ovulasyon testin yaninda geldi laboquik yani basit bir testi
Testimi attim cnm boyleydi cizgi cok zor görünüyordu
Cikar insllah cnm ama kan testi kesin cikar
Tamam kuzum benim yarın giderim büyük ihtimal hastaneye acilden beta baktırırım🤗

8nci yilimdayim 🤗Kucağımda hiç yok maalesef kısmet değilmiş 4 kere transfer oldum kucağıma nasip olmadı hiç biri. en son 3 aylık kalbi durdu ileri hafta olarak tek. Yeni tedaviye başlayacağım.
Canim benim rabbim insllah saglikla hayirla bir evlat nasip etsin insllah bebisin seninle olacak aklima geldikce hep dua ediyorum sana rabbim bekletiyorsa guzellesitiriyordur. Sen sabrinin mükafatını alacaksin insllah guzel arkadasim

• Muhteşem
Reactions: H M
Canim benim rabbim insllah saglikla hayirla bir evlat nasip etsin insllah bebisin seninle olacak aklima geldikce hep dua ediyorum sana rabbim bekletiyorsa guzellesitiriyordur. Sen sabrinin mükafatını alacaksin insllah guzel arkadasim
İnşallah kuzum Allah razı olsun senide sağlıkla.kavustursun inşallah.
🌸🌸

Kuzum özür dilerim ben yukarıda var dedin zannettim kusuruma bakma kırdıysam çok hassas konular çünki bunlar inşallah yeni tedavin hayırla sonuçlanır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah🤲🏻🤲🏻 gerçekten çok üzüldüm 😔

• Beğen
Reactions: H M
Kuzum özür dilerim ben yukarıda var dedin zannettim kusuruma bakma kırdıysam çok hassas konular çünki bunlar inşallah yeni tedavin hayırla sonuçlanır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah🤲🏻🤲🏻 gerçekten çok üzüldüm 😔
Yok yok seninle alakalı birşey değil olsun inşallah canım benim amin herkesinkini💕

Ben regl oldum ama çok az sürdü bide kasık ağrım hiç geçmedi kasık ağrısı dan şüphelendim yaptım 2 gün önce hiç bişey çıkmadı bugün sabah göğüs ağrısıda var gibiydi bide kasığım da bıçak batması gibi oluyor ağrı test yapım dedim sabah ilk idrarla böyle çıktı
Canım sence burada silik çizgi var mı bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• IMG_20210718_084111.webp
    IMG_20210718_084111.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 55
Back
X