Silik Çizgi ve Belirtiler

MeteDeva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2025
7
4
1
Son regl tarihim 11 temmuz. Döngüm 33 günde oluyor. 15 ağustos da regl olmam lazımdı olmadım halen. Düzenli yumurtlayan biri değilim. Bir bebeğim var 2 yaşında. Ona hap ve çatlatma iğnesi ile gebe kaldım. Şimdi asıl sorum şu; reglim geciktikten sonra 4 tane awox marka test yaptım. İlk iki testim silik son iki testim negatif çıktı. Fakat değişik şeyler oluyor.
Sol kasık ağrım ara ara oluyor
Göğüs ucum acıyor ve koltuk altıma ağrı atıyor
Karnımın alt kısmı regl olacakmışım gibi ağrıyor fakat çokta rahatsız edecek kadar değil
Sizler ne diyorsunuz gebelik olabilir mi? Yarın kan vereceğim tedirginim açıkçası.
Çıkan silik testi ekledim.

Eklentiler

• IMG_6946.webp
    IMG_6946.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 40
Son regl tarihim 11 temmuz. Döngüm 33 günde oluyor. 15 ağustos da regl olmam lazımdı olmadım halen. Düzenli yumurtlayan biri değilim. Bir bebeğim var 2 yaşında. Ona hap ve çatlatma iğnesi ile gebe kaldım. Şimdi asıl sorum şu; reglim geciktikten sonra 4 tane awox marka test yaptım. İlk iki testim silik son iki testim negatif çıktı. Fakat değişik şeyler oluyor.
Karnımın alt kısmı regl olacakmışım gibi ağrıyor fakat çokta rahatsız edecek kadar değil
Sizler ne diyorsunuz gebelik olabilir mi? Yarın kan vereceğim tedirginim açıkçası.
Ben çizgiyi görüyorum umarım vardır ❤️🫶

Anladım ama bn göremedim kameradan kaynaklidir, Allah gönlünuze göre versin inşallah.

Çizgi görünüyor awox pek yanıltmaz ama kanla netleşir ♥️ hayırlı olsun şimdiden demek istedim 🌺

Çizgi var gördüm üst yaptiysaniz ondan negatif görmüş olabilirsiniz sabahları ilk idrar ile yapın

Back
X