- 30 Nisan 2018
- 24
- 8
- 86
- 34
- Konu Sahibi Bizimoralardanbiri
-
Araştırdığımda da öyle yazıyordu fakat çok silik çıkınca şüphede kaldımAdetin geçtiyse büyük ihtimalle hamilsendir canım Tebrikler. Silik çizgi kana yeni geçtiğini gösterir Birkaç gün sonra belirginleşir.
Bugün yaptırdım ama sonuçları Pazartesi günü alıcam merak ediyorumBence en yakın zamanda hemen kan testi yaptır :)
İnşaAllah istiyorsan hamilesindr canımBugün yaptırdım ama sonuçları Pazartesi günü alıcam merak ediyorum
Hayırlısı olsun diyorum beklemediğim birşeydiİnşaAllah istiyorsan hamilesindr canım
Merhaba sonuçlarınız çıktı mıHayırlısı olsun diyorum beklemediğim birşeydi
Evet bugün kan sonuçlarımı aldım pozitif çıktı yarın keseyi görmeye gidicem :)Merhaba sonuçlarınız çıktı mı
Evet canım pozitif çıktı tşk ederimMerhaba canım bende senin gibi silik çizgi magduruyum ama sonuç pozitiffff hayırlı olsun
Amçn inş rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAfiniza sevindim darisi bekleyenlere allah yardimcimz olsun
tekrar tebrikler,Rabbim olmayanada nasip etsin...Evet bugün kan sonuçlarımı aldım pozitif çıktı yarın keseyi görmeye gidicem :)
Tebrik ederim hamileliginizi ya bende silik cizgi magduruyum acaba kan degeriniz kac cikti silik cizgide? Kan vermeye gidemedmde silik ciktigi icin korkuyormAmçn inş rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet canım silik çıkmış hamilesin benimde böyle olmuştuTebrik ederim hamileliginizi ya bende silik cizgi magduruyum acaba kan degeriniz kac cikti silik cizgide? Kan vermeye gidemedmde silik ciktigi icin korkuyormbiri dun biride bu sabahki testim hamilemiym bende acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?