silik çizgi

selen1111

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
48
2
16
32
arkadaşlar selam;
1 hafta önce regl oldum bitti bittikten sonra kendimde değişiklik hissettim uyku hali, halsizlik ,kasıkta ağrılar falan ihtimal vermiyorum ama içimi rahatlatmak için test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı bir kaç gün sonra tekrarlayacağım ama bu ne anlama geliyor regl olduktan sonra bu mümkün müdür tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

T
arkadaşlar selam;
1 hafta önce regl oldum bitti bittikten sonra kendimde değişiklik hissettim uyku hali, halsizlik ,kasıkta ağrılar falan ihtimal vermiyorum ama içimi rahatlatmak için test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı bir kaç gün sonra tekrarlayacağım ama bu ne anlama geliyor regl olduktan sonra bu mümkün müdür tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Test hatali olabilir, yada testlerin kirima cizgileri olabiliyor o olabilir. Testi tekrarla cnm. Varsa fotosu burayada yukleyebilirsin.

arkadaslar selam gene ben 😁ben 1 hafta 10 gun once predictor ile gebelik testi yaptim silik cikti soylemistim 2 3 gun sonra bu sefer miratech aldim yaptim bu sefer negatif hic birsey goremedim daha sonra burdan yazilanlari okudum ve testi actim icine baktim resimdeki gibi birsey cikti bence yanlis ama sasirdim gorunce sormak istedim

Eklentiler

• 20200520_083432.webp
    20200520_083432.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 51
Back
X