Ağır ilaç kullanıyorum var mı yok mu emin olamadım genelde adet düzensizliğim var gecikti yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umudunu kırmak istemem ama çizgi görünmüyorAğır ilaç kullanıyorum var mı yok mu emin olamadım genelde adet düzensizliğim var gecikti yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler![]()
inşallah gönlüne göre olsunUmutlanmak adına değil çok şükür evladım var korunuyorum sadece ağır ilaç kullanıyorum emin olamadım teşekkürler canım
Amin cümlemizin canım şuan düşünmüyorum zateninşallah gönlüne göre olsun![]()
Silik görünüyor ama kurumuş gibi de duruyor. Kaç dkda böyle oldu o önemli. Ağır ilaç kullandıysan neden korunmadın canım yanlışlıkla mı oldu?Bugün yine yaptım rica etsem bakar mısınız ?
Korunuyoruz herhalde canım spiral var 3 yıldır emin olmak adına sordum sağol cevabınız içinSilik görünüyor ama kurumuş gibi de duruyor. Kaç dkda böyle oldu o önemli. Ağır ilaç kullandıysan neden korunmadın canım yanlışlıkla mı oldu?
Yani spiral varken mi kalmış olucaksın şansa bak.Korunuyoruz herhalde canım spiral var 3 yıldır emin olmak adına sordum sağol cevabınız için ☺
Kalan kaliyor malesef kiz kardesim sprial takildiktan 1 ay sonra hamile kaldiYani spiral varken mi kalmış olucaksın şansa bak.
İnsan güveniyo işte korunuyorum diye çok zor böyle de canımKalan kaliyor malesef kiz kardesim sprial takildiktan 1 ay sonra hamile kaldi
Gerçekten öyle çevremde bi kaç kişi artık sprialede güvenmiyo sprial taktıranlar eşlerininde korunmasini istiyo hic bisey kesin çözum degil.İnsan güveniyo işte korunuyorum diye çok zor böyle de canım
Korunma derdim hiç olmadı aynen bizde de böyle buna da şükürGerçekten öyle çevremde bi kaç kişi artık sprialede güvenmiyo sprial taktıranlar eşlerininde korunmasini istiyo hic bisey kesin çözum degil.
Biz ugrasiriz olmaz insanlar sprialle kalır rabbimin imtihani![]()
canım bunda var gibi bebişBugün yine yaptım rica etsem bakar mısınız ?
Olursa Allah'tan canımYani spiral varken mi kalmış olucaksın şansa bak.
Hayırlısı bakalım oğlum var zaten sadece emin olmadığım için paylaşmak istedimcanım bunda var gibi bebiş
Kuruma çizgisi çıkan canımBunda var mı bilemedim bakar mısınız mümkünse?