- 16 Nisan 2020
- 89
- 24
- 8
- 43
- Konu Sahibi Bebeler2307
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben artık demekki sürekli test yapıp demekki var zannediyorumHyr malesef goremedim ben
teşekkür ederimHyr malesef goremedim ben
Stres yapmayin cok etkiliyo gerckten akisina birakinBen artık demekki sürekli test yapıp demekki var zannediyorum
teşekkür ederim![]()
Evet işte stres yapmamak lazım ama bazen elimde olmuyor kaptırıyorum,çok teşekkür ederimStres yapmayin cok etkiliyo gerckten akisina birakin
Evet canım artı medTestin markası ne cnm artı Med mi arkadaşım da bugün böyle bişey yaşadı test te
Benim bugün yaptıgım teste benziyo markası neSilik çizgi gören var mı ?
Bu test hassasmı kaç hcg yi algılıyor kagıdı varsa bakabilirmisiniz acaba rica etsemEvet işte stres yapmamak lazım ama bazen elimde olmuyor kaptırıyorum,çok teşekkür ederim![]()
Offff ya gerçekten mi ,birde alırken 5 tane aldımBak attım galiba silik çizgi hep veriyo
Bu test hassasmı kaç hcg yi algılıyor kagıdı varsa bakabilirmisiniz acaba rica etsem
Yada ikiniz de hamilesiniz oyine internetten 20 tane almışOffff ya gerçekten mi ,birde alırken 5 tane aldım
bende geçen ay getirttim,hepsini bitirdimYada ikiniz de hamilesiniz oyine internetten 20 tane almış
Benim 1 hafta var ,bekliyorum bakalım ,sağolOnu bilmiyorum tam cnm ama var daha demisti