- 18 Eylül 2020
- 898
- 3.091
- 63
- 40
- Konu Sahibi Bebeler2307
Bir hafta varken neden bu kadar üzüldün sen be cnm bekle biraz daha inşallah gönlünce olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki algısı düşüktür bu testlerin diye sordum bozuk olsa c çizgiside cıkmazdı benceBenim 1 hafta var ,bekliyorum bakalım ,sağol![]()
Haklısın işte kaptırıyorum kendimi ve sonrada üzülüyorum 1 hafta daha beklemem lazım,hayırlısı inşallahTest bozuk dgil bence ayni testle bn yaptim cikti daha erken zaten varsada cikmaz nden hemen yaptiniz ki bozuk olsa cizgiler dagilir bozuk dgil testiniz negatif bakin asagiya benim test orneklerimi atiyorumAygolge B Bebeler2307
Çok sağolBir hafta varken neden bu kadar üzüldün sen be cnm bekle biraz daha inşallah gönlünce olsun![]()
Cnm merak ettim sonucun nedirHaklısın işte kaptırıyorum kendimi ve sonrada üzülüyorum 1 hafta daha beklemem lazım,hayırlısı inşallahTeşekkür ederim
Yok canım kırmızı kart geldi,yanılıyorum işte her ay..bu ayda olmadıCnm merak ettim sonucun nedir
Canım hepsi beyaz olan teste kaç haftalık hamileymişsin ? Mavili olan daha koyu gibi onu daha sonra mı yapmıştın yoksa testten dolayı mı öyle
4 haftalik ilk beyazi yaptim ertesi gun maviyi aslinda ayniydi durdukca beyazdaki cizgi soluk olup dagildi mavi bozulmadi sakliyorum hala bndelerCanım hepsi beyaz olan teste kaç haftalık hamileymişsin ? Mavili olan daha koyu gibi onu daha sonra mı yapmıştın yoksa testten dolayı mı öyle
Teşekkür ederim4 haftalik ilk beyazi yaptim ertesi gun maviyi aslinda ayniydi durdukca beyazdaki cizgi soluk olup dagildi mavi bozulmadi sakliyorum hala bndeler