Gebeliğe Hazırlık Silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Byzakara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
144
58
48
26
5 dk içinde bu kdr silik bir çizgi çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı 😔
3EEC9B7E-AAC9-4DC4-BB69-61F52954281B.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    71,5 KB · Görüntüleme: 166
  • image.webp
    image.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 153
  • image.webp
    image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 152
  • CF5BE932-85F2-4906-B9DE-F35AE9DA931A.webp
    CF5BE932-85F2-4906-B9DE-F35AE9DA931A.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 157
Son düzenleme:
5 dk içinde bu kdr silik bir çizgi çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı 😔
Çok hafif var sanki. Kaç gün var adetinize. Baya erken yaptınız galiba.

Çok hafif var sanki. Kaç gün var adetinize. Baya erken yaptınız galiba.
Düzensiz adetim en son nisan başı oldum yumurta tembelliği vardır geliştirici iğne kullandım gelişmiş çatlamak üzereler dedi doktor 2.5 hafta önce hala adet olmadım

Belirti var mı biraz daha bekleyin testi yenilersiniz yada pazartesi ilk iş kandan baktırırsınız

Düzensiz adetim en son nisan başı oldum yumurta tembelliği vardır geliştirici iğne kullandım gelişmiş çatlamak üzereler dedi doktor 2.5 hafta önce hala adet olmadım
Inşallah hamilesinizdir 🙏

Bende kaşık ağrısıyla şüphelendim hamile olduğumu öğrendim ama başka belirtim yoktu çok hafif olmuş çizgi tekrarlayın bir kaç güne bir de hemen kendinizi kaptırmasanıza tavsiye ederim bundan önceki aylarda bundan daha koyu çıkıp adet olduğum oldu çok üzülmüştüm hayal kırıklığı olmuştu bende ama inşallah sizin gönlünüze göre olur

5 dk içinde bu kdr silik bir çizgi çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı 😔Eki Görüntüle 2849435
Bu miratech marka mı? Benimde adetim çoook düzensiz adet bitiminden 12 gün sonra pozitif göstermişti miratech resmen çift çizgiydi fakat yanlış olduğundan emin oldum sürekli yalancı pozitif çıkıyor diye okudum her yerde. Ama tabiki bu istisna inşallah senin pozitiftir genelde yanılma payları az. 1 ay geçti onu yapalı. Düzensiz olduğu için şimdi tekrar yaptım laboquik marka hayalet silik çizgi var inşallah bu kezde umutlarım yıkılmaz. İlk gebeliğimde de laboquik le öğrenmiştim 50 idi bhcg

Merhaba ya benim testime de bı bakabilir.misiniz? Adetime 4 gün var az önce erken gebelik yaptım sabah ilk idrar değil. Productor early marka sanki çok çok dikkatli bakınca çok silik var ama çok dikkatli bakınca görüyorum telefonda çıkmıyo gibi ya da ben öyle olmasını istiyorum :KK43: bı bakabilir misiniz göz yanılması mi
IMG_20210531_150020_1.webp

Merhaba ya benim testime de bı bakabilir.misiniz? Adetime 4 gün var az önce erken gebelik yaptım sabah ilk idrar değil. Productor early marka sanki çok çok dikkatli bakınca çok silik var ama çok dikkatli bakınca görüyorum telefonda çıkmıyo gibi ya da ben öyle olmasını istiyorum :KK43: bı bakabilir misiniz göz yanılması miEki Görüntüle 2861326
Canım bende gördüm çok silik İnşallah bebiştir 🤲🏻 Reglin gecikti mi ? Kan testi yaptır istersen

Bu miratech marka mı? Benimde adetim çoook düzensiz adet bitiminden 12 gün sonra pozitif göstermişti miratech resmen çift çizgiydi fakat yanlış olduğundan emin oldum sürekli yalancı pozitif çıkıyor diye okudum her yerde. Ama tabiki bu istisna inşallah senin pozitiftir genelde yanılma payları az. 1 ay geçti onu yapalı. Düzensiz olduğu için şimdi tekrar yaptım laboquik marka hayalet silik çizgi var inşallah bu kezde umutlarım yıkılmaz. İlk gebeliğimde de laboquik le öğrenmiştim 50 idi bhcg
Hamileyim çok şükür keseyi de gördük Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰

Hamileyim çok şükür keseyi de gördük Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰
Gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de hamileyim çok yeni betahcg 150 yükselmesini bekliyoruz 2 günde bir takip edilecek inşallah sağlıklı bir gebelik olur.

Gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de hamileyim çok yeni betahcg 150 yükselmesini bekliyoruz 2 günde bir takip edilecek inşallah sağlıklı bir gebelik olur.
İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alın 😊

İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alın 😊
Amin hepimiz kavuşalım inşAllah

Back
X