Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hafif var sanki. Kaç gün var adetinize. Baya erken yaptınız galiba.5 dk içinde bu kdr silik bir çizgi çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı![]()
Düzensiz adetim en son nisan başı oldum yumurta tembelliği vardır geliştirici iğne kullandım gelişmiş çatlamak üzereler dedi doktor 2.5 hafta önce hala adet olmadımÇok hafif var sanki. Kaç gün var adetinize. Baya erken yaptınız galiba.
Kuzum 2 gün sonra tekrar yapDüzensiz adetim en son nisan başı oldum yumurta tembelliği vardır geliştirici iğne kullandım gelişmiş çatlamak üzereler dedi doktor 2.5 hafta önce hala adet olmadım
Tamam canım inşallah koyulaşırKuzum 2 gün sonra tekrar yap
İnşallahTamam canım inşallah koyulaşır
1 hafta önce aşırı kasık ağrılarım oldu hatta acile gidip serum takıldım ilişkiye bile giremiyodm o kdr ağrı vardı ama bilemiyorumBelirti var mı biraz daha bekleyin testi yenilersiniz yada pazartesi ilk iş kandan baktırırsınız
Inşallah hamilesinizdirDüzensiz adetim en son nisan başı oldum yumurta tembelliği vardır geliştirici iğne kullandım gelişmiş çatlamak üzereler dedi doktor 2.5 hafta önce hala adet olmadım
Bu miratech marka mı? Benimde adetim çoook düzensiz adet bitiminden 12 gün sonra pozitif göstermişti miratech resmen çift çizgiydi fakat yanlış olduğundan emin oldum sürekli yalancı pozitif çıkıyor diye okudum her yerde. Ama tabiki bu istisna inşallah senin pozitiftir genelde yanılma payları az. 1 ay geçti onu yapalı. Düzensiz olduğu için şimdi tekrar yaptım laboquik marka hayalet silik çizgi var inşallah bu kezde umutlarım yıkılmaz. İlk gebeliğimde de laboquik le öğrenmiştim 50 idi bhcg5 dk içinde bu kdr silik bir çizgi çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mıEki Görüntüle 2849435
Canım bende gördüm çok silik İnşallah bebiştirMerhaba ya benim testime de bı bakabilir.misiniz? Adetime 4 gün var az önce erken gebelik yaptım sabah ilk idrar değil. Productor early marka sanki çok çok dikkatli bakınca çok silik var ama çok dikkatli bakınca görüyorum telefonda çıkmıyo gibi ya da ben öyle olmasını istiyorumbı bakabilir misiniz göz yanılması miEki Görüntüle 2861326
İnşallah yaaCanım bende gördüm çok silik İnşallah bebiştirReglin gecikti mi ? Kan testi yaptır istersen
İyi düşün iyi olsunİnşallah yaayok 4 gün var daha sabah ilk idrarla tekrar yapicam. Bu markanın yanlış çıkma ihtimali var Miki ya
Hamileyim çok şükür keseyi de gördük Rabbim isteyen herkese nasip etsinBu miratech marka mı? Benimde adetim çoook düzensiz adet bitiminden 12 gün sonra pozitif göstermişti miratech resmen çift çizgiydi fakat yanlış olduğundan emin oldum sürekli yalancı pozitif çıkıyor diye okudum her yerde. Ama tabiki bu istisna inşallah senin pozitiftir genelde yanılma payları az. 1 ay geçti onu yapalı. Düzensiz olduğu için şimdi tekrar yaptım laboquik marka hayalet silik çizgi var inşallah bu kezde umutlarım yıkılmaz. İlk gebeliğimde de laboquik le öğrenmiştim 50 idi bhcg
Gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de hamileyim çok yeni betahcg 150 yükselmesini bekliyoruz 2 günde bir takip edilecek inşallah sağlıklı bir gebelik olur.Hamileyim çok şükür keseyi de gördük Rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Amin hepimiz kavuşalım inşAllahGözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de hamileyim çok yeni betahcg 150 yükselmesini bekliyoruz 2 günde bir takip edilecek inşallah sağlıklı bir gebelik olur.
İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alın![]()