- 6 Ağustos 2021
- 194
- 75
- 48
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallahHamilesiniz![]()
O zaman yeni dollenmis ve kanda hcg henuz yukselmemis olabilir. Bence adet gününüzü bekleyin ve gidip kan verin ama bu idrar testinize gore hamilesiniz idrarda ciktiysa su anda da kan verseniz cikarAyy inşallahYa şöyle de bir şey var bata 9 gün kala kusma be baş dönmesi şikayetiyle acile gittim kan da çıkmadı idrar yolu enfeksiyonu dedi. Kan da çok erken olduğu için mi çıkmadı sizce ?
İkinci çizgi pembe bence var canım hayırlı olsun inşallah kanda da görürsünControl çizgisiyle aynı anda çıkan silik çizgi? Testi 3-4 gündür tekrarlıyorum ışıkta zor görünen çizgiden bu hale geldi bata 5 gün var. Sizce durum nedir
sanırım hamilesiniz, kan verin isterseniz kesinlikle sonucuControl çizgisiyle aynı anda çıkan silik çizgi? Testi 3-4 gündür tekrarlıyorum ışıkta zor görünen çizgiden bu hale geldi bata 5 gün var. Sizce durum nedir
İnşallah bakalım 3-4 gün daha beklemeyi düşünüyorum her hangi bir hayal kırıklığına uğramamak içinİkinci çizgi pembe bence var canım hayırlı olsun inşallah kanda da görürsün![]()
3-4 gün içinde vermeyi düşünüyorumsanırım hamilesiniz, kan verin isterseniz kesinlikle sonucu
alırsınız
Kaset test mi veriyor bu sonucuControl çizgisiyle aynı anda çıkan silik çizgi? Testi 3-4 gündür tekrarlıyorum ışıkta zor görünen çizgiden bu hale geldi bata 5 gün var. Sizce durum nedir
Bana da öyle geliyor ama az önce dayanamadım yine yaptım bu arada internetten baya uyguna aldığım bir testİlginç erkenden cıkması normal testte
Evet internetten 15 tanesini 25 liraya falan aldığım basit bir testKaset test mi veriyor bu sonucu
Markası ne bizde alalımEvet internetten 15 tanesini 25 liraya falan aldığım basit bir test
Surelab trendyoldanMarkası ne bizde alalım![]()
HamilesinizControl çizgisiyle aynı anda çıkan silik çizgi? Testi 3-4 gündür tekrarlıyorum ışıkta zor görünen çizgiden bu hale geldi bata 5 gün var. Sizce durum nedir
Kan verdim bugün 41 çıktıHamilesiniz
Evet 2 günde 2 kat çıkıyorsa sağlıklı bir gebelik demektürKan verdim bugün 41 çıktı2 gün sonra tekrar vermem gerektiğini söyledi