- 3 Ocak 2022
- 15
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi ebristanbul
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cok saol cevap yazdıgın icin kan verdim bugün sonuç 9,0 larda sence hamilemiyim kan verip cıkmıştım beklememiştim tele gelen sonucla ögrendim adetime bir gün varTekrar test yapın iki gün sonra, koyulaşma varsa direk kan verin artık. Varsa hayırlı olsun![]()
5 üstü gebelik deniyor sanırım gebesiniz ama çok yeni . Kan vermeye devam edip takip ediceksiniz biliyorsunuzdur. Umarım sağlıklı yükseliş olurCanım cok saol cevap yazdıgın icin kan verdim bugün sonuç 9,0 larda sence hamilemiyim kan verip cıkmıştım beklememiştim tele gelen sonucla ögrendim adetime bir gün var
Kızlar bugünki testlerimKızlar merhaba yarın adetimin başlangıc günü dün aksamm test yaptım iki tane ikiside silik çıktı sizce hamilemiyim adet olacak gibi belirtim hiç yok
Kızlar bugünki testlerim
Ben böyle görünce direkt negatif diye çöpe atıyorum ya demekki daha dikkatli bakmak gerekiyoKızlar merhaba yarın adetimin başlangıc günü dün aksamm test yaptım iki tane ikiside silik çıktı sizce hamilemiyim adet olacak gibi belirtim hiç yok
Maşallah koyu artık benimde senin gibi hayalet çıkmıştı önce bugün yaptım negatif çıktı inşallah bende koyu görürüm sağlıklı bi gebelik olsunKızlar bugünki testlerim
Degeriniz yükseldi miCok teşekkür ederim allah bir an önce nasip etsin sizlerede inşaaallahh
Ay bi kan verebilirsin aslında 5 ten yukarıysa gebesinBenimde böyle canım
10 gün önce verdim 0 çıktıAy bi kan verebilirsin aslında 5 ten yukarıysa gebesin
Kan verdin mi canım kaç çıktı ben de bugün iki kere yaptım aynı böyle silik çıktı pazartesi kan vericem sanırımKızlar merhaba yarın adetimin başlangıc günü dün aksamm test yaptım iki tane ikiside silik çıktı sizce hamilemiyim adet olacak gibi belirtim hiç yok
HamilesinizKızlar bugünki testlerim