Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben gördüm çok çok silik yarın ilk idrar ile yeniden yap ins vardır rabbim bütün isteyenlere nasip etsinKızlar regl ye 4 gün varken gün içinde yaptım sizce var mı ?
Canim ben gördüm çok çok silik yarın ilk idrar ile yeniden yap ins vardır rabbim bütün isteyenlere nasip etsinKızlar regl ye 4 gün varken gün içinde yaptım sizce var mı ?
Kuruma çizgi olabilir mi hafiften kırmızı ama sankiCanim ben gördüm çok çok silik yarın ilk idrar ile yeniden yap ins vardır rabbim bütün isteyenlere nasip etsin![]()
Kaç dakikada çıktıKuruma çizgi olabilir mi hafiften kırmızı ama sanki
Kaç dakikada çıkti
Bı 3 saat sonra falan çıktı gittikçe belirginleşti amaKaç dakikada çıktı
Benimde adetime 5 gün bende test yaptım böyle çıktı inşallah hamileyizdirKızlar regl ye 4 gün varken gün içinde yaptım sizce var mı ?
Canim saatler sonra çıktıysa eğer kurama çizgisi olabilir kaç sefer benide yanılttı ama insKuruma çizgi olabilir mi hafiften kırmızı ama sanki
Canim senin ne kadar kaldi adetine.b3nim göğüslerim gün geçtikçe daha çok acıyor ve şiş hayırlısı ins hamile kalırız10 dk sonrası geçersiz derler genelde ama böyle geç çıktığı halde gebe olan çok olmuş canım. Ben de şuan aynı beklemedeyim. Hakkımızda hayırlısı olsun![]()
11 gün var ama benimki karışık canım.Canim senin ne kadar kaldi adetine.b3nim göğüslerim gün geçtikçe daha çok acıyor ve şiş hayırlısı ins hamile kalırız