- 21 Eylül 2020
- 620
- 269
- 53
- Konu Sahibi mucize0707
43 yaşındayım adetime 5 gün varken yaptığım testlerde silik çizgi çıktı .acaba hamilemiyim hemen yaşımdan dolayı doktora gitsem mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 dk içinde çıktıEger ilk 5-10 dk icinde ciktiysa bence hamilelik var. Kan tahlili yaptirsaniz kesin sonuc alirsiniz. Sonrasında sonuca gore doktora gidersiniz.
Bence gebelik var kan verin43 yaşındayım adetime 5 gün varken yaptığım testlerde silik çizgi çıktı .acaba hamilemiyim hemen yaşımdan dolayı doktora gitsem mi
Hamile olabilirsiniz benim annem 44 yaşında hamile kaldı şuan dört yaşında bir erkek kardeşim var imkansız değil43 yaşındayım adetime 5 gün varken yaptığım testlerde silik çizgi çıktı .acaba hamilemiyim hemen yaşımdan dolayı doktora gitsem mi
İnşallah vardırHamile olabilirsiniz benim annem 44 yaşında hamile kaldı şuan dört yaşında bir erkek kardeşim var imkansız değil![]()
İnşallah Rabbim nasip etsin kan verdikten sonra bize de yazın umarım gönlünüz ve olurİnşallah vardır
Teşekkür ederim amin kan sonucumu yazarımİnşallah Rabbim nasip etsin kan verdikten sonra bize de yazın umarım gönlünüz ve olur![]()
Hamilesiniz sağlıkla ilerler inşallah kan verin bence netleştirmek adınaBenimde reglim 3 gün geçti bende bugün test yaptım ve böyle çıktı. Daha önce de bu markayı kullandım günlerce saklardım asla kuruma çizgisi görmedim ama şimdi acaba kuruma çizgisi mi diye umutlanmak istemiyorum
Bende bu marka yapıyorum adetime 5 gün var dün ve bugün yaptım daha önce hiç belirmemişti resimdeki gibi silik çizgi var sizce gebemiyimBenimde reglim 3 gün geçti bende bugün test yaptım ve böyle çıktı. Daha önce de bu markayı kullandım günlerce saklardım asla kuruma çizgisi görmedim ama şimdi acaba kuruma çizgisi mi diye umutlanmak istemiyorum
Ya gerçekten mi çoğu kişi kuruma çizgisi diyor ama bugüne kadar 15 tane tweet yapmışımdır günlerce de dururdu bi kere bile kuruma çizgisi diye bir şey görmedim ben ama heveslenip hayal kırıklığı da istemiyorum umarım öyledirHamilesiniz sağlıkla ilerler inşallah kan verin bence netleştirmek adına
Umarım hamilesinizdir sizde kan verin bence ben pazartesi vericemBende bu marka yapıyorum adetime 5 gün var dün ve bugün yaptım daha önce hiç belirmemişti resimdeki gibi silik çizgi var sizce gebemiyim![]()