- 19 Haziran 2022
- 9
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Vuslat simsek
Hamile miyim adetime on gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün yaptım adetime 9 gün varBu test kac saat once yapildi buna gore yorum yapmak dogru olmaz canim
10 dk icinde cikan sonuc onemli bu test baya kurumus yani buna gore yorum yapmak dogru olmaz bi de daha cok erken 9 gun varsa bence 4 5 gun sonra erken gebelik testi yapinBugün yaptım adetime 9 gün var
Antibiyotik kullanmam lazım kullanmayrm iki gündür. Kan testi yaptırsam çıkar mı acaba10 dk icinde cikan sonuc onemli bu test baya kurumus yani buna gore yorum yapmak dogru olmaz bi de daha cok erken 9 gun varsa bence 4 5 gun sonra erken gebelik testi yapin
10 dk gec canım ilk 3 ya da 5 dk icindeki gecerli oluyor10 dk icinde cikan sonuc onemli bu test baya kurumus yani buna gore yorum yapmak dogru olmaz bi de daha cok erken 9 gun varsa bence 4 5 gun sonra erken gebelik testi yapin
Merhaba dun adet olmam gereken gundu ve test yaptım cok çok hafif silik bi çizgi vardi cok dikkatli bakınca gorunuyodu baya silikti negatif olduğunu düşünerek çöpe attım bugün çöpte gördüm ve böyleydi sizde hamilelik var mıdır?10 dk gec canım ilk 3 ya da 5 dk icindeki gecerli oluyor
Dediğim gibi çizgi 3 dk icerisinde cıkması gerekiyor bir sün sonra gördüyseniz kuruma çizgisidir. Testi tekrarlayın ve 3 dk bekleyinMerhaba dun adet olmam gereken gundu ve test yaptım cok çok hafif silik bi çizgi vardi cok dikkatli bakınca gorunuyodu baya silikti negatif olduğunu düşünerek çöpe attım bugün çöpte gördüm ve böyleydi sizde hamilelik var mıdır?
İlginiz için teşekkür ederimDediğim gibi çizgi 3 dk icerisinde cıkması gerekiyor bir sün sonra gördüyseniz kuruma çizgisidir. Testi tekrarlayın ve 3 dk bekleyin
TeşekkürlerDediğim gibi çizgi 3 dk icerisinde cıkması gerekiyor bir sün sonra gördüyseniz kuruma çizgisidir. Testi tekrarlayın ve 3 dk bekleyin
Merhaba bende reglime 1 gün var bugün test yaptım benimde silik çıktı sizce gebelik varmıBugün yaptım adetime 9 gün var
Ben dün yaptığım test de buydu ve çizgi aynı bu şekilde çıktı erken gebelik testi aynısı. Çizgilerimizin belirginliği de aynı :) inş gebelik vardır ben yarın kan testi vermeyi düşünüyorumMerhaba dun adet olmam gereken gundu ve test yaptım cok çok hafif silik bi çizgi vardi cok dikkatli bakınca gorunuyodu baya silikti negatif olduğunu düşünerek çöpe attım bugün çöpte gördüm ve böyleydi sizde hamilelik var mıdır?
Ay insallah vardır ikimizin de bende yarın sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun :)Ben dün yaptığım test de buydu ve çizgi aynı bu şekilde çıktı erken gebelik testi aynısı. Çizgilerimizin belirginliği de aynı :) inş gebelik vardır ben yarın kan testi vermeyi düşünüyorum
Merhaba dun adet olmam gereken gundu ve test yaptım cok çok hafif silik bi çizgi vardi cok dikkatli bakınca gorunuyodu baya silikti negatif olduğunu düşünerek çöpe attım bugün çöpte gördüm ve böyleydi sizde hamilelik var mıdır?
Ay insallah vardır ikimizin de bende yarın sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Ay insallah vardır ikimizin de bende yarın sağlık oca gidip kan vermeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı ol
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı bende sağlık ocağına gideceğim hayırlı haberlerimiz olursa yazalım :)Ay insallah vardır ikimizin de bende yarın sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun :)
Var gibi görünüyor adetiniz geçince testi tekrarlamanız daha sağlıklıMerhaba bende reglime 1 gün var bugün test yaptım benimde silik çıktı sizce gebelik varmı
Aynen inşallah hayırlı haberlerimizi yazarız:)İnşallah canım hakkımızda hayırlısı bende sağlık ocağına gideceğim hayırlı haberlerimiz olursa yazalım :)
Testi tekrar yaptım sonuç böyle çıktı sizce hamile mym10 dk icinde cikan sonuc onemli bu test baya kurumus yani buna gore yorum yapmak dogru olmaz bi de daha cok erken 9 gun varsa bence 4 5 gun sonra erken gebelik testi yapin
Fazla idrar damlatmissinizTesti tekrar yaptım sonuç böyle çıktı sizce hamile mym
4-5damlaydi. Ilk yaptgm da bisey yoktu tek cizgiydi daha sonra tekrar baktım böyle olmuş. Kan testi yaptırsam mi diye düşünüyorumFazla idrar damlatmissiniz