- 19 Haziran 2022
- 9
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Vuslat simsek
Hamile miyim adetime on gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır daha şimdi kan vercem canımInsqllah çıkar Kan sonuçların çıktı mı peki
Hadi hayırlısı bakalım hamilesin teste bakarsan inş :) bende kan sonuçlarımı bekliyorum. Regline kaç gün var seninHayır daha şimdi kan vercem canım
1 veya 2 gün var canımHadi hayırlısı bakalım hamilesin teste bakarsan inş :) bende kan sonuçlarımı bekliyorum. Regline kaç gün var senin
Evet bugün verdim ama banada aynısını söyledi hatta çarşamba günü çıkar dedi ama yarın arayıp sorucam. Beklemek gerçekten çok zor acaba direk e nabiza duser mi sonuc :)
Bence hamilesin benimde böyle çıkmıştı canım kan tahlilinde gözükmeden idrarda silik çizgi çıktı hamileydim canım şuan kızım 7 aylik ve çok şükür kucağıma aldım
Naptın kan verdin mi bugün ben verdim ama sonuç yarın öğleden sonra çıkacakmış beklemek zor :)
Hamileyimmm Allahima binlerce kez şükürler olsunn❤Naptın kan verdin mi bugün ben verdim ama sonuç yarın öğleden sonra çıkacakmış beklemek zor :)
Hayirli olsun canım insallah saglikla kucağımıza aliriz :) senin değerin kaç ciktiÇok sevindim canım tebrik ederim bende hamileymişim şükürler olsun :)
EvetBeta hcg de Referans aralığı 0-5 olunca negatifti değil mi
Oo daha minicik bir susam :) Allah saglikla kucağına alabilmesi nasip etsin canım:)3 haftalıkmış bebeğim 33 çıktı :)
Benimde ilk canım :) suanlk 4 haftalık gibi görünüyor dün doktora gittim ama ultrasonda daha gözükmez çok ufak pazar günü gel o zaman bakalım dedi. Dikkat etmem gerekenleri söyledi o kadar . Artık pazar günü inşallah öğrenicemAmin canım ikimizde inşallah senin 4 haftalık mı :) bu arada inş benim ilk bebeğim olacak senin ? :)
İnşallah canım :) evet dün soyledim bi kutunun içine bi tulum hamilelik testi ve baba aliyosun yazan bi Kağıt koydum öyle verdim :)İnşallah 9 aylık süreçlerimiz sağlıkla sıkıntısız ilerler. Eşinle paylaştın mı bu arada ben henüz söylemedim :) doğumgünü yaklaştı o zaman paylaşmayı düşünüyorum inşallah