- 27 Kasım 2022
- 12
- -1
- 6
- 26
- Konu Sahibi Anonim 163848Zc
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy gerçekten miHayırlı olsun canım maşallah baya belli zatenadet günümde yapmama rağmen çok çok silik çıkmıştı bende
Hemen mi çıktı beklediniz mi? Bu test baya beklemiş gibi duruyorKızlarım 5 gün önce yaptığım kan testinde negatif çıkmıştı dün erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı reglime daha 3 gün varyardımcı olur musunuz
Şimdi çektim canım dün yaptım hemen bu sekili aldıHemen mi çıktı beklediniz mi? Bu test baya beklemiş gibi duruyor
Tebrik ederimmmm o zamanŞimdi çektim canım dün yaptım hemen bu sekili aldı![]()
Tebrik ederimmmm o zamanAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
Çok teşekkür ederim güzelim darısı herkesin başınaTebrik ederimmmm o zamanAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
Bende çok silik çizgi gördüm canım reglimin geçmesini beklicem daha 5 günüm var inşallah hamileyimdir 1 tane boş gebelik geçmişim varC
Çok teşekkür ederim güzelim darısı herkesin başına![]()
Kıyamam sana kuzum benim inşallah hamilesindir rabbim yüzünü güldürsünBende çok silik çizgi gördüm canım reglimin geçmesini beklicem daha 5 günüm var inşallah hamileyimdir 1 tane boş gebelik geçmişim var![]()
Aminn canım teşekkür ederimKıyamam sana kuzum benim inşallah hamilesindir rabbim yüzünü güldürsün![]()
Canım benim testimde aynen bu şekildeydi zor görünüyorduBende çok silik çizgi gördüm canım reglimin geçmesini beklicem daha 5 günüm var inşallah hamileyimdir 1 tane boş gebelik geçmişim var![]()
Güzel haberle gelmek çok isterdim maalesef regl oldum test yanılttıCanım benim testimde aynen bu şekildeydi zor görünüyorduah kalbine göre versin ama var bence
Ay canım benim hayırlısı olsun ne diyelim zamanı var herşeyin üzülmeGüzel haberle gelmek çok isterdim maalesef regl oldum test yanılttı![]()
Kızlarım 5 gün önce yaptığım kan testinde negatif çıkmıştı dün erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı reglime daha 3 gün varyardımcı olur musunuz
Gerçekten mi valla çok üzüldüm ya rabbim çok büyük çok Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallahGüzel haberle gelmek çok isterdim maalesef regl oldum test yanılttı![]()
Aminnn inşallah canımGerçekten mi valla çok üzüldüm ya rabbim çok büyük çok Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah