- 4 Ocak 2020
- 171
- 296
- 53
- Konu Sahibi leialila37
-
bilemiyorum ki fazla damlatmış da olabilirim yedek test aldım ama yarın sabah ilk idrarla yapacağım diye kullanmadım onu. Amin Allah razı olsun Allah size de gönlünüzdekini hayırlısıyla versinBir kırmızılık görüyorum ama acaba idrarı fazla mı damlattınız test bozuk gibi de geldi bana Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla versin inşallah
Ben de gördüm çizgiyi, sabah sıkışık idrarla yapın daha iyi anlarızbilemiyorum ki fazla damlatmış da olabilirim yedek test aldım ama yarın sabah ilk idrarla yapacağım diye kullanmadım onu. Amin Allah razı olsun Allah size de gönlünüzdekini hayırlısıyla versin
sabah yapacağım mutlakaBen de gördüm çizgiyi, sabah sıkışık idrarla yapın daha iyi anlarız
hayır sadece bu kaset testi yaptım yarın sabah da test yapacağım onun sonucuna göre kan veririmKan verdinizmi
Tam tersi erken gebelik testleri çok yanıltıyor. Kaset testler daha güvenli.Bu testen değilde erken gebelik testinden alın onlarda daha iyi sonuç çıkıyor %90 doğru oranı var onlarda
bu kaset testten bir tane daha almıştım yarın sabah ilk idrarla yapacağımTam tersi erken gebelik testleri çok yanıltıyor. Kaset testler daha güvenli.
Konu sahibi arkadaşım, testini ben de bozuk olarak gördüm o yaygın kırmızılık olmamalı sağlam bir testte. Başka bir testle dene
amin hayırlısıyla inşallahgörüyorum insallah vardır
teşekkür ederim inşallah öyledirVar hayırlı olsun
GEBESINIZKızlar uyanır uyanmaz test yaptım bu sefer belirgin şekilde ikinci çizgi görünüyor. Gün içinde kan da vereceğim hem çok şaşkınım hem de heyecanlıyım Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah
Öyle gerçekten içim içime sığmıyor saat dokuz olsun da hemen doktora gideyim diye bekliyorum. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinGEBESINIZAy harika bir haber saglikla kucaginiza alin 5 haftalik gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?