silik çizgi

leialila37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
171
296
53
Merhaba herkese. Reglim bir gün gecikti ve dört gün önce de kahverengi akıntım olmuştu. Kahverengi akıntım iki gün sürdü peşinden kanamam başlayacak sanıyordum ama başlamadı ayrıca bütün regl belirtilerim de var günlerdir. Bugün de kaset test yaptım ve neredeyse belirsiz bir çizgi var gibi görünüyor. Sizce çizgi var mı kızlar hamilelik olabilir mi

Eklentiler

• 015B81F0-92E8-49C8-950A-5BDE8BDA7F47.webp
    015B81F0-92E8-49C8-950A-5BDE8BDA7F47.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 145
Bir kırmızılık görüyorum ama acaba idrarı fazla mı damlattınız test bozuk gibi de geldi bana Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla versin inşallah 🤍

Bir kırmızılık görüyorum ama acaba idrarı fazla mı damlattınız test bozuk gibi de geldi bana Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla versin inşallah 🤍
bilemiyorum ki fazla damlatmış da olabilirim yedek test aldım ama yarın sabah ilk idrarla yapacağım diye kullanmadım onu. Amin Allah razı olsun Allah size de gönlünüzdekini hayırlısıyla versin 🌸

bilemiyorum ki fazla damlatmış da olabilirim yedek test aldım ama yarın sabah ilk idrarla yapacağım diye kullanmadım onu. Amin Allah razı olsun Allah size de gönlünüzdekini hayırlısıyla versin 🌸
Ben de gördüm çizgiyi, sabah sıkışık idrarla yapın daha iyi anlarız

Bu testen değilde erken gebelik testinden alın onlarda daha iyi sonuç çıkıyor %90 doğru oranı var onlarda

Bu testen değilde erken gebelik testinden alın onlarda daha iyi sonuç çıkıyor %90 doğru oranı var onlarda
Tam tersi erken gebelik testleri çok yanıltıyor. Kaset testler daha güvenli.

Konu sahibi arkadaşım, testini ben de bozuk olarak gördüm o yaygın kırmızılık olmamalı sağlam bir testte. Başka bir testle dene

Tam tersi erken gebelik testleri çok yanıltıyor. Kaset testler daha güvenli.

Konu sahibi arkadaşım, testini ben de bozuk olarak gördüm o yaygın kırmızılık olmamalı sağlam bir testte. Başka bir testle dene
bu kaset testten bir tane daha almıştım yarın sabah ilk idrarla yapacağım

Kızlar uyanır uyanmaz test yaptım bu sefer belirgin şekilde ikinci çizgi görünüyor. Gün içinde kan da vereceğim hem çok şaşkınım hem de heyecanlıyım Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah

Eklentiler

• EB8C6FA2-283C-4AC4-8C34-BB5A093E1C20.webp
    EB8C6FA2-283C-4AC4-8C34-BB5A093E1C20.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar uyanır uyanmaz test yaptım bu sefer belirgin şekilde ikinci çizgi görünüyor. Gün içinde kan da vereceğim hem çok şaşkınım hem de heyecanlıyım Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah
GEBESINIZ 🥰🥰🥰🥰🥰Ay harika bir haber ❤️❤️saglikla kucaginiza alin 5 haftalik gibi duruyor.

Merhaba test sonucunuz çıktı mı? Kan verdiniz mi yani merak ettim hayırlısı olsun bu arada

Back
X