Silik çizgi

Cns0195

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
43
13
36
30
Herkese merhaba adet günüm yarın 3 yıldır bebeğim olmuyor sabah test yaptım iki saat sonra böyle bir çizgi belirdi. Umutlanmalı mıyım 🥲

Eklentiler

• 51F0A8B4-C473-46A0-834D-B2768ABA6B2A.webp
    51F0A8B4-C473-46A0-834D-B2768ABA6B2A.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 84
Herkese merhaba adet günüm yarın 3 yıldır bebeğim olmuyor sabah test yaptım iki saat sonra böyle bir çizgi belirdi. Umutlanmalı mıyım 🥲
Testi açıp suda yıka eğer cıkmıyorsa gebe olabilirsiniz var gibi duruyor cünkü yarında tekrar yapın bence

Vala hic de kuruma cizgisine benzetmedim insalah vardir hemen bi kan testi ver istersen yada testi tekrarla sabah

Yok dedi doktorum amh fsh progesteron bakıldı amh 8.75 çıktı sınırın bir tık üstü dedi adet bittikten sonra rahim filmi çektireceğim sonra tedaviye başlanacak bakalım umarım isteyen herkes anne baba olur 🙏

Yok dedi doktorum amh fsh progesteron bakıldı amh 8.75 çıktı sınırın bir tık üstü dedi adet bittikten sonra rahim filmi çektireceğim sonra tedaviye başlanacak bakalım umarım isteyen herkes anne baba olur 🙏
Amin insalah tedavin guzel gecer rahim filmnden de hic korkma canim anestezi ile yapiliyorsa hic hisetmiyorsun❤️

Maalesef anestezi vermeyecekler korkuyorum biraz . Özelde yapılıyormuş anestezi birkaç yer sordum 5000 den başlıyor 🥲🥲

Maalesef anestezi vermeyecekler korkuyorum biraz . Özelde yapılıyormuş anestezi birkaç yer sordum 5000 den başlıyor 🥲🥲
Yaa o kadar pahali mi olmus bend edevlete oldum ama amaliyat da oldum kisten o arada baktilar bayiltmislardi zaten hisetmedim kendini korkutma canim belki hic hisetmesin yeterki saglikli sonuclar al❤️

Ayyyy 🥰♥️💕🤰 var var hayırlı olsun. Tedaviyle mi oldu. Doğal yollla mı oldu canım

Back
X