- 8 Haziran 2023
- 46
- 5
- 6
- 31
- Konu Sahibi hanimefendibiri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 15 dakika içinde oldu ama çok belirgin degil ve renksiz normalmi bueger ilk 5-10 dk içinde çıktıysa tebrikler hamilesiniz![]()
evet silik çizgiler de pozitif kabul ediliyor tabii sizin reglinize ne kadar varEvet 15 dakika içinde oldu ama çok belirgin ve renksiz normalmi bu
4 5 gunevet silik çizgiler de pozitif kabul ediliyor tabii sizin reglinize ne kadar var
daha çok erken zaten regl günü yapsanız daha koyu çıkardi
Negatif olsa hc o çizgi gözükmüyormu pekii çizgi bile belli olmuyormu ilk kez yapıyrm hc blmyrmdaha çok erken zaten regl günü yapsanız daha koyu çıkardı
Aynı bu şekildemiydi cnm ben çatlatma iğneside yaptrdım ondan olabilirmi acabaCanım benimde öyleydi şuan hamileyim
Bundan biraz koyuydu çatlatma iğnesinin kaçıncı günüAynı bu şekildemiydi cnm ben çatlatma iğneside yaptrdım ondan olabilirmi acaba
Bundan biraz koyuydu çatlatma iğnesinin kaçıncı günü
2 tane oldum ben birer gün arayla ilk olanın 14.gunu 2.sinin 12. GunundeymBundan biraz koyuydu çatlatma iğnesinin kaçıncı günü
Anladım teşekkür ederim yinedeHmm bence yarın tekrar yap koyulaşma olursa gebesindir
Akşam yada ssabah farkedermi yapmam testiAnladım teşekkür ederim yinede
Sabah olsa daha iyiPeki akşam
Akşam yada ssabah farkedermi yapmam testi
Belirtin var mı canımPeki akşam
Akşam yada ssabah farkedermi yapmam testi
Belirtin var mı canımKas