Silik çizgi

asli46

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2023
23
2
6
30
Merhaba 4 gün önce erken gebelik testi yaptım silik cizgi cıktı kan verdim negatifti bugün tekrar idrar testi yaptım yine silik cizgi cıktı dayanamadım yine kan verdim yine negatif cıktı evde test vardı gelince yine yaptım idrar testi yine silik cizgi cıktı acaba kimyasal gebelik olabilir mi adetime daha 3 gün var

Merhaba 4 gün önce erken gebelik testi yaptım silik cizgi cıktı kan verdim negatifti bugün tekrar idrar testi yaptım yine silik cizgi cıktı dayanamadım yine kan verdim yine negatif cıktı evde test vardı gelince yine yaptım idrar testi yine silik cizgi cıktı acaba kimyasal gebelik olabilir mi adetime daha 3 gün var
Iki ihtimal var ya testler bozuk yada kimyasal gebelik

Farklı marka ile deneyin. Bazı markalar yalancı pozitif çıkartıyor

Bende 4 gun kala kaset test yaptım çok çok silik bir çizgi kan verdim inşallah vardır dua edin

kızlar reglıme 3 gun varken erken gebelik testi yaptım. kasıklarımda 3-4 gündür ağrı oluyor arada birşey batıyormus gıbı oluyordu. ıcıme bır kurt dustu ve testı yaptım. 4.dk da hafıf sılık bır cızgı oldu. testı ne zaman yenılemelıyım sızce?

Eklentiler

• merve.webp
    merve.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 133
Benimde reglime 4 gün kala regl ağrısı gibi sancılarim oldu belim de agri oldu vs. Test yaptim silik cizgi çıktı tekrar yaptim biraz daha belirginlesti geçtiğimiz cuma kan verdim ve GEBEYİM perşembe günü ilk kontrolüme gidicem reglimde daha 3 gün geçti bence 2 gün bekle ve testi tekrar yap yine silik veya belirgin herhangi bi 2. Cizgi görürsen kan ver hamilesindir

Erken gebelik testi yapmanız hiç sağlıklı değil ben kendimden yaşadığım için biliyorum bu tecrübeyi insan strese giriyor. Adetinizin 1 hafta gecikmesini bekleyin bence acele etmeyin.

Back
X