- 8 Haziran 2023
- 33
- 5
- 1
- 22
- Konu Sahibi kkkkkkkkkkz
Bugun sbaah test yaptıgımde boyke çıktı gebelık varmdır sızce cok sılık cızgı var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok silik çıkmış kaç gün sonra tekrarlayın yada kan verinBugun sbaah test yaptıgımde boyke çıktı gebelık varmdır sızce cok sılık cızgı var
Varmdır sızce bıseylerÇok çok silik çıkmış kaç gün sonra tekrarlayın yada kan verin
7 gün geçtiAdetiniz geçti mi geçtiyse kac gün geçti
Sanki var ama çok silikVarmdır sızce bıseyler
İnşallah vardır kan testi yaptığınızda sonuçları paylaşır mısınız7 gün geçti
Tabıkıdeİnşallah vardır kan testi yaptığınızda sonuçları paylaşır mısınız
Canım bozuk gibi kontrol hariç iki çizgi var gibi. Yarın sabah ilk idrarla yenile canımBugun sbaah test yaptıgımde boyke çıktı gebelık varmdır sızce cok sılık cızgı var
Dun kan vermiştim bunde sonuc cıktı 0.2 cıktı malesef gebe degılımİnşallah vardır kan testi yaptığınızda sonuçları paylaşır mısınız
Sonucunz ne oldu varmı gebelik şuan bnim testimde bu kesildede cok merak ettimBugun sbaah test yaptıgımde boyke çıktı gebelık varmdır sızce cok sılık cızgı var
Malesef ıkı kere kan verdım ıkı gun arayla bısey cıkmadı ama halen regl olmadım hayırlısı bakalımSonucunz ne oldu varmı gebelik şuan bnim testimde bu kesildede cok merak ettim![]()
Ümidini kesme bende 1.20 idi üzülmüştüm şimdi yeni hamileyim 69.9 ile öğrendim bir hafta sonraDun kan vermiştim bunde sonuc cıktı 0.2 cıktı malesef gebe degılım
Kuruma çizgisini dikkate almayınBugun sbaah test yaptıgımde boyke çıktı gebelık varmdır sızce cok sılık cızgı var