- 17 Kasım 2022
- 26
- 5
- 1
- 23
- Konu Sahibi aleynaMsss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetleriniz düzensiz ise gec dollenme olabilir bebiş var gibi gozukuyor.Kızlar merhabalar adetimin üstünden 6 gün geçti bacak ağrılarım ve sırt ağrım var ama adetlerim düzensiz 4 tane test yaptım
Biri negatif 3 silik
Çok silik 2 fotoğrafta kamerayla belli olmuyor
6 gün geçikti göğüslerim şişti ayaklarım ağrıyor sırt ağrılarım idrarim koyu ve içinde pırtılar varEvet silik cizgi cok yeni bi hamilelik oldufu icindir belki kac gun gecikti adetiniz :)
6 gün kuzumEvet silik cizgi cok yeni bi hamilelik oldufu icindir belki kac gun gecikti adetiniz :)
Insallah hamilesindir canim bizlerede nasip olur kan testi ver en yakin zamanda6 gün kuzum
Ama testin biri negatif o kafamı kurcalıyor 4 test yaptım hepsinide aynı gün sadece en son yaptığım negatif çıktıAdetleriniz düzensiz ise gec dollenme olabilir bebiş var gibi gozukuyor.
Bi kaç gün daha bekleyip vericem inşallahInsallah hamilesindir canim bizlerede nasip olur kan testi ver en yakin zamanda![]()
İnşallah kuzumVar gibi herşeyin hayırlısı olur inşallah
6 gün geçikti ama 3 test pozitif 1 test negatifEvet silik cizgi cok yeni bi hamilelik oldufu icindir belki kac gun gecikti adetiniz :)
Zaten testleriniz cok silik çıkmş gec döllenmedir buyuk ihtimal, sabah ilk idrarla deneyin . Akşam ki idrarınızla denediyseniz silik cikmasi normal . Negatif olan ise test bozuktur veya dedigim gibi akşamki idrarnizla denemişsinzdr .Ama testin biri negatif o kafamı kurcalıyor 4 test yaptım hepsinide aynı gün sadece en son yaptığım negatif çıktı
İnşallah Allah herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Geç döllenme olduğu zaman ne oluyor pekiZaten testleriniz cok silik çıkmş gec döllenmedir buyuk ihtimal, sabah ilk idrarla deneyin . Akşam ki idrarınızla denediyseniz silik cikmasi normal . Negatif olan ise test bozuktur veya dedigim gibi akşamki idrarnizla denemişsinzdr .
gec dolleniyor bebekGeç döllenme olduğu zaman ne oluyor peki
Siz sabah ilk idrarinizla yapın yine atın testi . BakalimGeç döllenme olduğu zaman ne oluyor peki
Birini akşam yaptım silik çıktı sabah kadar koyulaşmış diğerisi hise sabah ilk idrarimla yaptım silikSiz sabah ilk idrarinizla yapın yine atın testi . Bakalim
Kan verin bence, çok arada kalmış testleriniz. En azından beta takip edersinizBirini akşam yaptım silik çıktı sabah kadar koyulaşmış diğerisi hise sabah ilk idrarimla yaptım silik
Testlerinize pek anlam veremedim. Bozukmu neBirini akşam yaptım silik çıktı sabah kadar koyulaşmış diğerisi hise sabah ilk idrarimla yaptım silik
Testlerinize pek anlam veremedim. Bozukmu ne
Kan verin direkt cikar
Kan verdim negatif çıktıTestlerinize pek anlam veremedim. Bozukmu ne
Kan verin direkt cikar
Açıkçası ben de anlam veremedim, hep dağınık çıkmış sonuçlarTestlerinize pek anlam veremedim. Bozukmu ne
Kan verin direkt cikar