Silik çizgi

Hanımlar genel olarak herkese bu tavsiyem , ev şartlarında gebelik testlerini muhafaza etmek zor oluyor o yüzden yapacağınız zaman alıp hemen ertesi sabah kullanın fazla fazla alıp evde bekletmeyin

Ben görseller için dedim fotoğraflarda pozitif gibi olanların kırmızıları dağılmış , diğer negatif gibi görünenlerde de dalgalanma gördüm o yüzden bozuk gibi geldi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 🌸
İnşallah düşük yaptım adetlerim çok düzensiz klomen kullandım bekliyorum hep bi ümit var mı tavsiyeniz

İnşallah düşük yaptım adetlerim çok düzensiz klomen kullandım bekliyorum hep bi ümit var mı tavsiyeniz
Birbirimize merhem olalım bol bol dua edelim o zaman çünkü ben de düşük yaptım 😞 Rabbim bol bol sabır versin fiziki acısı bir yana manevi acısı ağırlığı çok zor , tek tavsiyem lütfen isyan etmeyin ‘neden’ diye bile sormayın sadece şükür edin belki bu da bizim sınavımızdır , bu sınavı başarıyla tamamlarsak hayal bile edemiyeceğimiz güzelliklerle ödüllendiriliriz rabbim tarafından İnşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻♥️

Birbirimize merhem olalım bol bol dua edelim o zaman çünkü ben de düşük yaptım 😞 Rabbim bol bol sabır versin fiziki acısı bir yana manevi acısı ağırlığı çok zor , tek tavsiyem lütfen isyan etmeyin ‘neden’ diye bile sormayın sadece şükür edin belki bu da bizim sınavımızdır , bu sınavı başarıyla tamamlarsak hayal bile edemiyeceğimiz güzelliklerle ödüllendiriliriz rabbim tarafından İnşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻♥️
Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın

Aldığım gibi yaptım
Testlerde sorun vardir diyecegim ama 3 tanesinde de sorun olurmuymus olurmus iste.
Silik cikanlar bile cok tuhaf cikmis. Dilerim en kisa zamanda gebe kalirsnz Allahin iziniyle
Ovulasyon testi ve gebelik testi alabilirsiniz gebe kalmak istiyorsaniz . Laboquick markalı olanı oneririm.
Ovulasyon testi ileYumurtlamanizi takip edip
Regl yaklasinca gebelik testini yaparsiniz hem daha hesaplı uyguna geliyor hemde yumurtlamanizi takip edip oyle degerlendirirsiniz

Size de çok gecmis olsun, insallah en kısa sürede bebişiniz tekrardan saglikli sekilde olmasini diliyorum.
Düşük sebebiniz neydi ? Ve kac haftalk dusuk yaptnz

Nasip diyelim öncelikle, Rabbim tez zamanda tekrardan nasip etsin insallah
Sagliksiz gebeliklerde genellikle dusuk vs oluyor bunu doktorunuz arastirdi mi
Kan aldı birşeylere baktı bana da anlattı tek tek ama ben o an inan kafam hiç orda değildi üzüntüden , sadece şey dediğini hatırlıyorum erken haftalarda olan düşükler ne kadar üzülsek bile aslında iyi birşeymiş eğer şimdi düşmese büyüse ilerde daha büyük sorunları olacaktır dedi bir de ilk haftalarda ense kökü beyin felan oluşuyormuş onların oluşumu sırasında bir sorun varsa vücut gebeliği sonlandırıp keseyi direkt atıyormuş öyle birşeyler işte

Kan aldı birşeylere baktı bana da anlattı tek tek ama ben o an inan kafam hiç orda değildi üzüntüden , sadece şey dediğini hatırlıyorum erken haftalarda olan düşükler ne kadar üzülsek bile aslında iyi birşeymiş eğer şimdi düşmese büyüse ilerde daha büyük sorunları olacaktır dedi bir de ilk haftalarda ense kökü beyin felan oluşuyormuş onların oluşumu sırasında bir sorun varsa vücut gebeliği sonlandırıp keseyi direkt atıyormuş öyle birşeyler işte
Anladım cok uzuldum. Ama doktorunuzunda dedigi gibi sagliksiz oldugu icin bastan dusmesi sizin acinizdan da meleginiz acisindan da bi yönden iyi.
Cunku ilerleyen haftalarda gelisim sikintisi vs erken dogum sagliksiz gebeliklerde cok gorulen bisey . cok cok gecmis olsun bi sonraki gebeliginiz tez vakitte olup saglikli olsun insallah💕

Anladım cok uzuldum. Ama doktorunuzunda dedigi gibi sagliksiz oldugu icin bastan dusmesi sizin acinizdan da meleginiz acisindan da bi yönden iyi.
Cunku ilerleyen haftalarda gelisim sikintisi vs erken dogum sagliksiz gebeliklerde cok gorulen bisey . cok cok gecmis olsun bi sonraki gebeliginiz tez vakitte olup saglikli olsun insallah💕
Amin 🤲🏻çok teşekkürler , evet hayırlısı buymuş demek ki hem şükrettim hem ağladım isyan etmedim hamd olsun, rabbim bir şekilde sabrını veriyor 🤷‍♀️

Back
X