Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif görünüyor
İnşallahPozitif görünüyor
Ne kadar süre önce ve Kürtaj oldunuz mu bende Ağustos ta düşük yaptım Eylül'de adet oldum ama kürtaj olmadan adet biter bitmez değerlendirdim hamile kaldım 13+2 günlüğümİnşallahyarın test verecem daha önce düşük yaptığım için korkuyorum
Kurtajsiz oldum iki ayliktiNe kadar süre önce ve Kürtaj oldunuz mu bende Ağustos ta düşük yaptım Eylül'de adet oldum ama kürtaj olmadan adet biter bitmez değerlendirdim hamile kaldım 13+2 günlüğüm
Bende aynı böyle bir testle ögrendim silikti çok
Yani 1 ay önce düşük yaptınız. Zaten yaklaşık 1 ayda beta değeri sıfırlanıyor diye biliyorum. Umarım vardır Allah gönlünüze göre versin
20 gün önce siforlanmistiYani 1 ay önce düşük yaptınız. Zaten yaklaşık 1 ayda beta değeri sıfırlanıyor diye biliyorum. Umarım vardır Allah gönlünüze göre versin![]()
Hamilemisiniz ?
Evet şuan 2 aylık hamileyim rabbim isteten herkese nasip etsinHamilemisiniz ?
Amin inşallahEvet şuan 2 aylık hamileyim rabbim isteten herkese nasip etsin
Amin rabbim dizede gonlunuzdekini nasip etsin inşallahAmin inşallahbende 9 Kasım da kürtaj oldum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Amin inşallah çok teşekkür ederimAmin rabbim dizede gonlunuzdekini nasip etsin inşallah