Silik çizgi

Günaydın öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu. ben de dün ve bugün sabah test yaptım sizinkiyle nerdeyse aynı sonuncusu sizinki kadar köyü değil sadece. Kan verirseniz sonucu paylaşır mısınız?

Kizlar bana da yardımcı olun. 5 gün var reglime.2 gün önce 1 gün süren lekelenmem ve kasık ağrım oldu ertesi gün geçti. Sabah test yaptım yarım saat sonra böyle cikti

Eklentiler

• IMG20240110103137.webp
    IMG20240110103137.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 176
Canlarım günaydınlar merhaba dün test yaptım ve iki çizgi çıktı birisi silikti sabah yine test yaptım bu daha gözle görülür çıktı sizde var mı yprumlar mısınız
Bariz var. Hayırla gelsin inşallah darısı başımıza

Bariz var. Hayırla gelsin inşallah darısı başımıza
Canımmm inşallah allah nasip etsin hepimize sağlıcakla kucağımıza alalım inş
Günaydın öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu. ben de dün ve bugün sabah test yaptım sizinkiyle nerdeyse aynı sonuncusu sizinki kadar köyü değil sadece. Kan verirseniz sonucu paylaşır mısınız?
Tabiki paylaşırım ama korkuyorum inanın kan vermeye de

Evet çift çizgi çıktı bu şekilde bu sabah

Eklentiler

• IMG_20240110_100749.webp
    IMG_20240110_100749.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 161
Kizlar bana da yardımcı olun. 5 gün var reglime.2 gün önce 1 gün süren lekelenmem ve kasık ağrım oldu ertesi gün geçti. Sabah test yaptım yarım saat sonra böyle cikti
Kuruma çizgisi bu yarın ilk idrarla tekrar yapın

Hanımlar biraz önce doktora gittim muayene oldum. Akıntı lekelenme vs hepsi mesanedeki iltihaptan kaynaklanıyormuş 7 farklı ilaç verdi içinde antibiyotikler ve vitaminler var. Benim gibi adetten 1 hafta önce lekelenme di ağrısı olup da boşuna umutlananlar için yazıyorum. Benim gebelik başka bahara kaldı bu ay rafa kalktı. Ama öncelik sağlık eğer bilmeseydim idrar yolu enfeksiyonu olduğunu boşuna umitlenecektim.bu şekilde zaten gebelik olmaz ki :(

Hanımlar biraz önce doktora gittim muayene oldum. Akıntı lekelenme vs hepsi mesanedeki iltihaptan kaynaklanıyormuş 7 farklı ilaç verdi içinde antibiyotikler ve vitaminler var. Benim gibi adetten 1 hafta önce lekelenme di ağrısı olup da boşuna umutlananlar için yazıyorum. Benim gebelik başka bahara kaldı bu ay rafa kalktı. Ama öncelik sağlık eğer bilmeseydim idrar yolu enfeksiyonu olduğunu boşuna umitlenecektim.bu şekilde zaten gebelik olmaz ki :KK43:
Acabaa bizimki de öyle midir bilemedim ki ama yanma kaşıntı sızlama hiç bir şey yok bende 2 gün gecikti

Bata 6 gün var kızlar bana da bi bakıverin ..

Eklentiler

• IMG_0715.webp
    IMG_0715.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG_0678.webp
    IMG_0678.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 121
Back
X