- 25 Ekim 2023
- 45
- 12
- 3
- 24
- Konu Sahibi Ankaakusuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınCanlarım günaydınlar merhaba dün test yaptım ve iki çizgi çıktı birisi silikti sabah yine test yaptım bu daha gözle görülür çıktı sizde var mı yprumlar mısınız
Var mıdır canım öyle gibi mi duruyorGünaydınhemen kan testi verin
sağlıkla huzurla gelsin
![]()
Canım benimVar mıdır canım öyle gibi mi duruyor
Geçen ay adetim gecikti normalde ayın1indr olacaktı 9unda oldu doktora gittim pcos dedi bu ay da 9u olur gözüyle baktım olmadı ve dün bugün test yaptımCanım benimnet iki çizgi görünüyor
kaç gün geçti
Bariz var. Hayırla gelsin inşallah darısı başımızaCanlarım günaydınlar merhaba dün test yaptım ve iki çizgi çıktı birisi silikti sabah yine test yaptım bu daha gözle görülür çıktı sizde var mı yprumlar mısınız
Canımmm inşallah allah nasip etsin hepimize sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahBariz var. Hayırla gelsin inşallah darısı başımıza
Canımmm inşallah allah nasip etsin hepimize sağlıcakla kucağımıza alalım inşBariz var. Hayırla gelsin inşallah darısı başımıza
Tabiki paylaşırım ama korkuyorum inanın kan vermeye deGünaydın öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu. ben de dün ve bugün sabah test yaptım sizinkiyle nerdeyse aynı sonuncusu sizinki kadar köyü değil sadece. Kan verirseniz sonucu paylaşır mısınız?
Ben de öyle Rabbim hayırlısını versinCanımmm inşallah allah nasip etsin hepimize sağlıcakla kucağımıza alalım inş
Tabiki paylaşırım ama korkuyorum inanın kan vermeye de
Sen naptın kan test verecek misinBen de öyle Rabbim hayırlısını versin
Az önce hafif lekenlenmem oldu o yüzden bekleyeceğim bugun tam adet günüm belki adet olurumSen naptın kan test verecek misin
Sizinde çift çizgiydi deöi var mı fotoğrafı falan merak ettim iyice umutlanmak istemiyorumAz önce hafif lekenlenmem oldu o yüzden bekleyeceğim bugun tam adet günüm belki adet olurum![]()
Kuruma çizgisi bu yarın ilk idrarla tekrar yapınKizlar bana da yardımcı olun. 5 gün var reglime.2 gün önce 1 gün süren lekelenmem ve kasık ağrım oldu ertesi gün geçti. Sabah test yaptım yarım saat sonra böyle cikti
Acabaa bizimki de öyle midir bilemedim ki ama yanma kaşıntı sızlama hiç bir şey yok bende 2 gün geciktiHanımlar biraz önce doktora gittim muayene oldum. Akıntı lekelenme vs hepsi mesanedeki iltihaptan kaynaklanıyormuş 7 farklı ilaç verdi içinde antibiyotikler ve vitaminler var. Benim gibi adetten 1 hafta önce lekelenme di ağrısı olup da boşuna umutlananlar için yazıyorum. Benim gebelik başka bahara kaldı bu ay rafa kalktı. Ama öncelik sağlık eğer bilmeseydim idrar yolu enfeksiyonu olduğunu boşuna umitlenecektim.bu şekilde zaten gebelik olmaz ki![]()