- 25 Ekim 2023
- 45
- 12
- 3
- 24
- Konu Sahibi Ankaakusuu
Kan tahlili verdim yarın öğlene çıkarmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde iki gün aynı çıktı üçüncü gün direk koyu çıktı doktoruma sordum gebelik olabilir kan ver dediEki Görüntüle 3367838 adete 1 gün var. Daha önce kimyasal ve düşük yaşadım. Kan vermeye korkuyorum ben de napsam sizce kızlar ?
Bende de yanma kaşıntı hiç bişey yoktu tesadüfen ultrasonda çıktı. İyiki de çıkmış Allah korusun mesanedeki iltihap böbreğe geçebilirdi benim tek böbreğim var. Çok büyük sıkıntı yaşardım. Herşeyde bir hayır vardır derler. O lekelenmem olmasaydı kasık ağrım olmasaydı doktora da gitmezdim acaba hamile miyim diye de boşuna umutlanir dururdumAcabaa bizimki de öyle midir bilemedim ki ama yanma kaşıntı sızlama hiç bir şey yok bende 2 gün gecikti
canımcım kan tahlili yaptırdınmı bebiş yokmu gerçekten. ben ilk gebeligimde aynı şeyi yaşadım idrar yolu iltihabı denildi doktor biton ilaç vermişti ama ben içmedim ve hamileydim kan testi yaptırın sonra için o ilaçlarıHanımlar biraz önce doktora gittim muayene oldum. Akıntı lekelenme vs hepsi mesanedeki iltihaptan kaynaklanıyormuş 7 farklı ilaç verdi içinde antibiyotikler ve vitaminler var. Benim gibi adetten 1 hafta önce lekelenme di ağrısı olup da boşuna umutlananlar için yazıyorum. Benim gebelik başka bahara kaldı bu ay rafa kalktı. Ama öncelik sağlık eğer bilmeseydim idrar yolu enfeksiyonu olduğunu boşuna umitlenecektim.bu şekilde zaten gebelik olmaz ki![]()
Bugün yine evde test yaptım yine negatif. Zaten ultrasonla baktığında rahim incelmiş dedi bu durumda gebelik yoktur diye düşündüm. Bana da bir çuval ilaç verdi. Adetime 3 gün var olsaydı bu sabah çıkardı herhalde. Korkutma beni çok ilaç içiyorumcanımcım kan tahlili yaptırdınmı bebiş yokmu gerçekten. ben ilk gebeligimde aynı şeyi yaşadım idrar yolu iltihabı denildi doktor biton ilaç vermişti ama ben içmedim ve hamileydim kan testi yaptırın sonra için o ilaçları
Çok sevindim senin adına gerçekten. Rabbim sağlıkla analı babalı kucaklamayi nasip etsin inşallah. Ara ara yaz durumunuBende kan tahlili yaptırdım 258 geldi sonucum allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize dualarım sizinle
bebişim benim yumurtlamadan sonra kanlı idrar olmuştu öyle gittim doktora kadın direk enfeksiyon dedi ama daha testte çıkmazdı 10 gün sonra öğrendim hamile olduğumu senin adet ne zamanBugün yine evde test yaptım yine negatif. Zaten ultrasonla baktığında rahim incelmiş dedi bu durumda gebelik yoktur diye düşündüm. Bana da bir çuval ilaç verdi. Adetime 3 gün var olsaydı bu sabah çıkardı herhalde. Korkutma beni çok ilaç içiyorum![]()
Takvime göre 3 günüm var. 2 ay önce bı düşük yaptım ,onu 4 gün geçince evdeki testle öğrenmiştim . İlaçları içiyorum 2 gündür. Napsam ki yaaabebişim benim yumurtlamadan sonra kanlı idrar olmuştu öyle gittim doktora kadın direk enfeksiyon dedi ama daha testte çıkmazdı 10 gün sonra öğrendim hamile olduğumu senin adet ne zaman
Ve ilk gebeliğimde göğüs hassasiyetimden anlamistim. Şu an hiç öyle bişey de hissetmiyorum. Sadece 1 hafta önce pembe lekelenmem oldu diye gittim doktora, mesane iltihabı dediTakvime göre 3 günüm var. 2 ay önce bı düşük yaptım ,onu 4 gün geçince evdeki testle öğrenmiştim . İlaçları içiyorum 2 gündür. Napsam ki yaaa
meraba bnm testımıde yorumlarmsnzCanım benimnet iki çizgi görünüyor
kaç gün geçti