- 3 Nisan 2019
- 354
- 296
- 103
- Konu Sahibi karabiber6514
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırmızılık yok , beyaz gibi sanki kuruma cizgisi. Ama bende o bile hiç çıkmamıştı hamile değilken. Testten kaynaklanıyor olabilir. En iyisi kan ver canım.Merhaba herkese
Bugün test yaptım 20 dk içinde oluşan görüntüyü ekleyeceğim kuruma çizgisi mi silik çizgi mi anlamadım
Değerlendirirseniz çok sevinirim
Canım çok teşekkürler yorumun için geçen haftada lekeleme oldu kahverengi ilk gebeliğimde de öyle olmuştu ümitlendimKırmızılık yok , beyaz gibi sanki kuruma cizgisi. Ama bende o bile hiç çıkmamıştı hamile değilken. Testten kaynaklanıyor olabilir. En iyisi kan ver canım.
İnşallqhhh hamilesindir canımmCanım çok teşekkürler yorumun için geçen haftada lekeleme oldu kahverengi ilk gebeliğimde de öyle olmuştu ümitlendim![]()
Canım net gözle görünüyor ama bilemiyorum reglin geçti mi , benimkine de bakarmisin bende silik çizgi goruyorumMerhaba herkese
Bugün test yaptım 20 dk içinde oluşan görüntüyü ekleyeceğim kuruma çizgisi mi silik çizgi mi anlamadım
Canım mesajı yeni gördüm kusura bakmaCanım net gözle görünüyor ama bilemiyorum reglin geçti mi , benimkine de bakarmisin bende silik çizgi goruyorum
Şuan pembe akıntım var bakiyim regle doncek miCanım mesajı yeni gördüm kusura bakmaben en son aralıkta adet oldum ondan önce tarlusal içmeme rağmen 3 ay olamadım. Yine adet olamıyorum ama ümit de edemiyorum çünkü poliklinik over var. Silik çizgi gördüysen kan tahlili ver derim.
Ben on gün daha bekleyip doktora gideceğim.
Merhaba sonuç ne oldu acaba? Hamile misiniz?Merhaba herkese
Döndü mü regleŞuan pembe akıntım var bakiyim regle doncek mi
Merhaba halen adet olmadım ama kan vermeye de gitmedimMerhaba sonuç ne oldu acaba? Hamile misiniz?
Döndü canım kistim vardı ondan gecikti muhtemelen bişey de akmadı kanamam az olduDöndü mü regle
Benim de kistler var. Bende yarın doktora gideceğim canım az bir akıntı başladı ama benim regl böyle olmuyorDöndü canım kistim vardı ondan gecikti muhtemelen bişey de akmadı kanamam az oldu