Silik çizgi

karabiber6514

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
354
296
103
Merhaba herkese
Bugün test yaptım 20 dk içinde oluşan görüntüyü ekleyeceğim kuruma çizgisi mi silik çizgi mi anlamadım
Değerlendirirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• 20240131_130640.webp
    20240131_130640.webp
    6 KB · Görüntüleme: 134
  • 20240131_130611.webp
    20240131_130611.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 149
Merhaba herkese
Bugün test yaptım 20 dk içinde oluşan görüntüyü ekleyeceğim kuruma çizgisi mi silik çizgi mi anlamadım
Kırmızılık yok , beyaz gibi sanki kuruma cizgisi. Ama bende o bile hiç çıkmamıştı hamile değilken. Testten kaynaklanıyor olabilir. En iyisi kan ver canım.

Kırmızılık yok , beyaz gibi sanki kuruma cizgisi. Ama bende o bile hiç çıkmamıştı hamile değilken. Testten kaynaklanıyor olabilir. En iyisi kan ver canım.
Canım çok teşekkürler yorumun için geçen haftada lekeleme oldu kahverengi ilk gebeliğimde de öyle olmuştu ümitlendim 😊

Merhaba herkese
Canım net gözle görünüyor ama bilemiyorum reglin geçti mi , benimkine de bakarmisin bende silik çizgi goruyorum

Eklentiler

• IMG_20240205_155112.webp
    IMG_20240205_155112.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 141
Canım net gözle görünüyor ama bilemiyorum reglin geçti mi , benimkine de bakarmisin bende silik çizgi goruyorum
Canım mesajı yeni gördüm kusura bakma 😔 ben en son aralıkta adet oldum ondan önce tarlusal içmeme rağmen 3 ay olamadım. Yine adet olamıyorum ama ümit de edemiyorum çünkü poliklinik over var. Silik çizgi gördüysen kan tahlili ver derim.
Ben on gün daha bekleyip doktora gideceğim.

Canım mesajı yeni gördüm kusura bakma 😔 ben en son aralıkta adet oldum ondan önce tarlusal içmeme rağmen 3 ay olamadım. Yine adet olamıyorum ama ümit de edemiyorum çünkü poliklinik over var. Silik çizgi gördüysen kan tahlili ver derim.
Ben on gün daha bekleyip doktora gideceğim.
Şuan pembe akıntım var bakiyim regle doncek mi

Back
X