nbdexml

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2025
7
2
1
24
Kızlar merhaba,
Adet dönemim 6 gün gecikmeye girdi. 6 gün gecikmenin ardından 5 gün boyunca süren kanama yaşadım. Düzenli âdet döngüm olduğunun bilincinde olarak bir anormallik olduğunu hissedip doktora kan vermeye gittim. Hcg hamilelik hormonu yani gebelik var denildi. Ertesi gün tekrar kan verdim hamilelik hormonu 2 katına çıktı. Şimdi evde test yaptım çizgiler silinik. Gerçekten gebelik var mı yoksa düşük ihtimali varmı? Çünkü yerleşme kanaması 5 gün sürmesi normal değil…

deger kac cıkmıstı

Güncelleme yapıyorum. Hamileyim 5+4. Doktorum ilk hamilelikte 5 günlük bir yoğun kanamanın olabilme ihtimalini söyledi. Bende o kadar yoğunduki 5-6 gün normal kanama oldu ama yerleşme kanamasıymış.

deger kac cıkmıstı
ilk deger 14.5 ertesi gün 23.9, bu değerler yoğun kanama varken çıkmıştı. Şimdi ise 5 haftalık bir değerde. Ama ilk defa yerleşme kanamasının 5-6 gün ve aşırı yoğun olduğunu gördüm. Doktor ilk hamilelikte böyle şeyler yaşanabilir demişti bugün.

Şu an betanız kaç acaba?

Güncelleme yapıyorum. Hamileyim 5+4. Doktorum ilk hamilelikte 5 günlük bir yoğun kanamanın olabilme ihtimalini söyledi. Bende o kadar yoğunduki 5-6 gün normal kanama oldu ama yerleşme kanamasıymış.
5+4 oldugunuzu nerden anladınız? Değerine bakılırsa yeni yerlesiyormus geç döllenme olma olasılığı yüksek. Şu anki degerinizi yazmamissiniz?

2 katına çıktıysa problem yoktur sadece kanamayı doktorunuzla görüşün gerek görürse progestan verir silik çok sıvı aldıysanız yada testi sabah idrarıyla yapmadıysanız da farklılık gösterebilir ben gebeliğimi kanda öğrenmiştim sembolik dursun diye 15. Haftamda test yaptım silik çıktı gayet sağlıklı bir ilgisi yok yani. Bunlara takılıp stres yapmayın sağlıkla gelsin inşallah

Hanımefendi kafama göre haftayı ve günleri belirlemiyorum. Doktor kontrolündeydim ve doktorum 5+4 dedi. Ne kadar garip bir yorum hahaha.
anlamada sorun yasıyorsun sanırım? 14 15 deger soyleyıp neyı ne zaman baktırdıgın bellı degıl belkı son adet tarıhıne gore zaman soyledın nerden bıleyım vahıy mı ınecek??? kese gorundu oyle dedı doktor desen aptal mıyım sorayım. ne yaparsan yap ya. senle mı ugrasıcam.5+4 de beta sılık mı cıkarmıs hıc ... soranda suc

10 . haftada maxa ulasıp asagı ınıyor ama bu kadar da degıl. senınkı ıdrarda saptanamayacak kadar fazla dıye. 5. haftada 3000 5000 deger sılık cıkmaz

Evet silik çikarmis 8 ay hamile olup ikinci cizgisi halen silinik cikanlar var bir arastir derim ahahaha iyi günler :)

1 hafta önce silinikti simdi ise aksam idrariyla yapmama ragmen basbayagi ikinci cizgi cok belirtin ailinik bile degil.
Evet silik çikarmis 8 ay hamile olup ikinci cizgisi halen silinik cikanlar var bir arastir derim ahahaha iyi günler :)
ılk cocugum degıl :) ılk gebelıgım de degıl ılk defa test de gormmuyorum :) sılık cıkar cunku 200 kları goruyor. zırveye ulasıyor o arada yaptıgımda eet benım de sılık cıktı. saftı kayar okuyamaz zaten okadar degeri 5+4 de bu deger olsa olsa 3000 olur 5000 olur ben ıkız gebelık de yasadım hanımefendı: 6. haftada 85 bın degerde c t den sılık kalıyordu t bordo oluyordu. o yuzden senın degerın yuksek oldugu ıcın sılık cıkmıyor dusuk oldugu ıcın cıkıyor. ve erken gebelık testınde 21 dpo da bıle tc esıtlenır. yanı 5 hfta bıtımınde ben de o orenge ıstınaden dusuk degerde olacagından haftayla uyumlu olup olmadıgını sordum sen mı son adet tarıhıne gore hafta belırledın dedım . dr keseyı gorup sana hafta soyledıyse betanın da yaptıgın testın de bu saaatten sonra bı onemı yok. bosuyna yapma. crl olcumu oldugunda ona gore haftası olcumu yapılıyor hayırlı gunler.

Hamile olduğunuzu okudum aşağıdaki yorumlarda sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım :) 5 gün süren kanamanız regl gibi miydi? Özelden de yazdım görmediniz :)

Eklentiler

• IMG_20250727_124609_668.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…