Silik çizgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi gzkmn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gzkmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2025
7
1
1
25
Merhabalar bu testler reglimden iki gun once yapildi, ben pozitif oldugunu dusundum ama dun gece reglim basladi sabah bir test daha tekrarladim ondada silik cıktı,tek test olan sabah tekrarladığım test gebelik varmıdır yokmudur anlamadım, acaba kimyasal gebelikmi yaşadım. Bilgisi olan varmı ?

Eklentiler

• IMG_2132.webp
    IMG_2132.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 30
  • 34D816CE-4E40-4D80-92CB-023E54E0F0E5.webp
    34D816CE-4E40-4D80-92CB-023E54E0F0E5.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 28
Bende de böyle gözükmüştü testimde 4 haftalık hamile çıktım. Kimsayal gebelikte olabilir. Sağlık ocağına gidip kan testi vermen en doğrusu

Merhabalar bu testler reglimden iki gun once yapildi, ben pozitif oldugunu dusundum ama dun gece reglim basladi sabah bir test daha tekrarladim ondada silik cıktı,tek test olan sabah tekrarladığım test gebelik varmıdır yokmudur anlamadım, acaba kimyasal gebelikmi yaşadım. Bilgisi olan varmı ?
Canım var bende de böyle çıktı daha çok yeni o yüzden

Canım var bende de böyle çıktı daha çok yeni o yüzden
Bugün regli oldum ama kanamam az değil normal regli düzeyinde artık duruma göre bakıp bir kaç gün sonra giderim olmazsa başıma ilk kez böyle birşey gelıyor

Bugün regli oldum ama kanamam az değil normal regli düzeyinde artık duruma göre bakıp bir kaç gün sonra giderim olmazsa başıma ilk kez böyle birşey gelıyor
O zaman büyük ihtimalle kimyasaldır geciktiğinde mi yaptın testi kaç gün geciktin

Markalari neler

Back
X