Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var gibi duruyor regl oldunnuz muKızlar bat bugün dün akşam test yaptım sizce var mıdır anlayamadım ilk fotoğraf yaptıktan 3 dakika sonra çekilmiş ikinci fotoğraf beklemiş hali Eki Görüntüle 3632319 Eki Görüntüle 3632320
Yok canım bugün bat günüm gelen giden yokvar gibi duruyor regl oldunnuz mu
bende var gibi gordum ikinci fotoğrafta daha net sankiiiii yarin sabah bir daha yap istersennnnKızlar bat bugün dün akşam test yaptım sizce var mıdır anlayamadım ilk fotoğraf yaptıktan 3 dakika sonra çekilmiş ikinci fotoğraf beklemiş hali Eki Görüntüle 3632319 Eki Görüntüle 3632320
Çok istiyorum ama şuan pek müsait olamıyorum annemlerdeyim eğer gelmezse perşembe günü yapacağımbende var gibi gordum ikinci fotoğrafta daha net sankiiiii yarin sabah bir daha yap istersennnn
Testin markası ne acaba pozitif görünüyor ama markası önemli böyle bir test bana yalancı pozitif vermişti daha doğrusu HCG bir kaç gün sonra 3.3 çıkmıştı bilmiyorum kimyasal mıydı ama belki de 3 algılamıştıÇok istiyorum ama şuan pek müsait olamıyorum annemlerdeyim eğer gelmezse perşembe günü yapacağım
bende olmazsam cuma gunu düşünüyorum bakalımÇok istiyorum ama şuan pek müsait olamıyorum annemlerdeyim eğer gelmezse perşembe günü yapacağım
Artimed canım şimdi bir tane erken gebelik testi aldım yarın yapacağım vula life markasıTestin markası ne acaba pozitif görünüyor ama markası önemli böyle bir test bana yalancı pozitif vermişti daha doğrusu HCG bir kaç gün sonra 3.3 çıkmıştı bilmiyorum kimyasal mıydı ama belki de 3 algılamıştı
Ben testi alabildim yarın yapayım dedim sabtedemedimbende olmazsam cuma gunu düşünüyorum bakalım
sabredilmiyor ben bu ay almayacaktim dun esim disari çıkıyordu aldirdim simdi de dayanmiyorum dunden beri yapiyorumBen testi alabildim yarın yapayım dedim sabtedemedim![]()
Bat ne zaman canım aslında sabretsek geçince yapmak daha iyisabredilmiyor ben bu ay almayacaktim dun esim disari çıkıyordu aldirdim simdi de dayanmiyorum dunden beri yapiyoruminsallah sabredebilirsem persembe yada cuma yapacağım
bat 22 benim ya cumaya kadar olmazsam daha da olmam zaten gecen ay 2 gun erken adet oldum bakalim gecen aya gore dunden beeri olmam gerekiyordu olmadim bakalim test falan da yapmadim takip etmedim bu ay yunurtlamayi sadece akinti takibi yaptim surekli degerlendirme de yapmadim kasmadim kendimi de esimi de akisina biraktim 3 7 9 u değerlendirdik akisina biraktim bakalim ne olacakkBat ne zaman canım aslında sabretsek geçince yapmak daha iyi
Bekle bakalım canım iki gün geçmiş oluyor o zamanbat 22 benim ya cumaya kadar olmazsam daha da olmam zaten gecen ay 2 gun erken adet oldum bakalim gecen aya gore dunden beeri olmam gerekiyordu olmadim bakalim test falan da yapmadim takip etmedim bu ay yunurtlamayi sadece akinti takibi yaptim surekli degerlendirme de yapmadim kasmadim kendimi de esimi de akisina biraktim 3 7 9 u değerlendirdik akisina biraktim bakalim ne olacakk
gecen aya gore evet ama nirmal dongume gore cuma gunu reglimBekle bakalım canım iki gün geçmiş oluyor o zaman
Hangi marka var gibi duruyorKızlar bat bugün dün akşam test yaptım sizce var mıdır anlayamadım ilk fotoğraf yaptıktan 3 dakika sonra çekilmiş ikinci fotoğraf beklemiş hali Eki Görüntüle 3632319 Eki Görüntüle 3632320
Artimed canımHangi marka var gibi duruyor
Aaa yine test yapacak mısınAy aynı durumdayız bende bugun bu markadan yaptım ve aynı şekil çıktı meraktan çatlıycam![]()
Anladım canım değişiyor bazen ilaç kullanıma göregecen aya gore evet ama nirmal dongume gore cuma gunu reglim
Üzgünüm ama bu kuruma çizgisiArtimed canım