Arkadaşlar erken gebelik testi yaptım böyle silik çizgi çıktı iki farklı markada yaptım ikiside silik adetten 5 gün önce yaptım adetime 1 gün kala yine yaptım silik çıktı ve adetim bir gün gecikti hamile olabilirmiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 çizgiyi de gördüm. Kan verin benceArkadaşlar erken gebelik testi yaptım böyle silik çizgi çıktı iki farklı markada yaptım ikiside silik adetten 5 gün önce yaptım adetime 1 gün kala yine yaptım silik çıktı ve adetim bir gün gecikti hamile olabilirmiyim
Bende gördüm canım bariz belli kan ver netleşsin haber ver bizedeArkadaşlar erken gebelik testi yaptım böyle silik çizgi çıktı iki farklı markada yaptım ikiside silik adetten 5 gün önce yaptım adetime 1 gün kala yine yaptım silik çıktı ve adetim bir gün gecikti hamile olabilirmiyim
Merhaba ne sonuç aldınız, netleşti mi ?Arkadaşlar erken gebelik testi yaptım böyle silik çizgi çıktı iki farklı markada yaptım ikiside silik adetten 5 gün önce yaptım adetime 1 gün kala yine yaptım silik çıktı ve adetim bir gün gecikti hamile olabilirmiyim
Merhaba sizce benim testim pozitif miArtimed marka ise yalancı pozitif diğer herhangi bir marka ise hayırlı olsun
Değil maalesef kuruma cizgisi gibi gözüküyor hangi marka acaba ve reglinize kaç gün varMerhaba sizce benim testim pozitif mi
İlk birkaç dakikada gözüktü 5 gün varDeğil maalesef kuruma cizgisi gibi gözüküyor hangi marka acaba ve reglinize kaç gün var
Aynı durumu defalarca yaşadım umutladım hepsi boşa cıktı cok strese girdim bu süreçte bekleyin isterseniz yada ilk idrarınızla test yapın idrar 7-8 saat beklemiş olsun birde artimed marka kullanmayınİlk birkaç dakikada gözüktü 5 gün var
Teşekkür ederimAynı durumu defalarca yaşadım umutladım hepsi boşa cıktı cok strese girdim bu süreçte bekleyin isterseniz yada ilk idrarınızla test yapın idrar 7-8 saat beklemiş olsun birde artimed marka kullanmayın
Kesinlikle cok iyi anlıyorum sizi o testlere her ay yüzlerce lira harcıyorum tek cizgi çıkması daha cok yoruyor hakkımızda hayırlısı olsun insallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,inşallah hamilesinizdir gelişmelerden haberdar edin mutlakaTeşekkür ederim
Gerçekten bu belirsizlik insanı hem umutlandırıyor hem yoruyor. Aslında keşke sadece regl sonrası hastanede öğrenebiliyor olsak, insan öğrenebilirim belki ihtimaliyle test yapmadan duramıyor
Gelişme varmı?Teşekkür ederim
Gerçekten bu belirsizlik insanı hem umutlandırıyor hem yoruyor. Aslında keşke sadece regl sonrası hastanede öğrenebiliyor olsak, insan öğrenebilirim belki ihtimaliyle test yapmadan duramıyor
Var gibi cnm. Pazartesi kan ver bence. Ve kaç gün var regline?Var mıdır kızlar![]()
Var mıdır kızlar![]()
Geçen pazar yaptım 5 gün vardı tek çizgi çıktı erken yaptım sanırım bugün yaptım 1-2 gün geçikti böyle oldu direkVar gibi cnm. Pazartesi kan ver bence. Ve kaç gün var regline?
Bence var gibi. Sen pazartesi kan ver emin olmak istiyorsan.bide pazartesi sabah idrarı ile yap. Hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin rabbimGeçen pazar yaptım 5 gün vardı tek çizgi çıktı erken yaptım sanırım bugün yaptım 1-2 gün geçikti böyle oldu direk
Amin inşallahBence var gibi. Sen pazartesi kan ver emin olmak istiyorsan.bide pazartesi sabah idrarı ile yap. Hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin rabbim