Şuan bende yaptım 4 gün kaldı reglime aynı böyle çıktı resimde ekliyim hatta varmı yokmu bebek anlayamadımKızlar yardımcı olurmusunuz böyle silik çizgi çıktı böyle olup hamile olan varmı
Days doctor mu test?Kızlar yardımcı olurmusunuz böyle silik çizgi çıktı böyle olup hamile olan varmı
Testi sökmüşsünüz neresi neresi anlaşılmıyor ama alttaki ince çizgiyi kastediyorsaniz çok belirgin geldi.Şuan bende yaptım 4 gün kaldı reglime aynı böyle çıktı resimde ekliyim hatta varmı yokmu bebek anlayamadım
Evet o uç kısmı zaten diğer çizgiyi gösteren yarım saat sonra yinede kuruma çizgisi sayılırmıTesti sökmüşsünüz neresi neresi anlaşılmıyor ama alttaki ince çizgiyi kastediyorsaniz çok belirgin geldi.
Prodoctor benimkiDays doctor mu test?
Betus bence sen hamilesin benimkinden daha fazla belli oluyor git kan ver benceKızlar yardımcı olurmusunuz böyle silik çizgi çıktı böyle olup hamile olan varmı
Kuruma çizgisi bu kadar pembe olmuyor ama yine de ben kesin birşey söylemiş olmayayım. İnşallah gönlünce olurEvet o uç kısmı zaten diğer çizgiyi gösteren yarım saat sonra yinede kuruma çizgisi sayılırmı
Ben de boyle silik cizgi ile ogrendimKızlar yardımcı olurmusunuz böyle silik çizgi çıktı böyle olup hamile olan varmıI
Pembe gibi değilde bana şeffaf ama çizgi var gibi geldiKuruma çizgisi bu kadar pembe olmuyor ama yine de ben kesin birşey söylemiş olmayayım. İnşallah gönlünce olur
Haa o görünen ince pembe çizgi kağıda birleştiği yer. Onun haricinde çizgi göremedim ben.Prodoctor benimki
EvetDays doctor mu test?
Sevgili betüş bu test yalancı pozitif sonuç verebiliyor. Ben birkaç defa yaşadım ve sonuç negatifti. İmkanın varsa awox marka bir test alıp tekrarla. Predictor da kesin sonuç veriyor ama biraz pahalı.
Erken gebelik testimi normal testmi canım bu dediklerinSevgili betüş bu test yalancı pozitif sonuç verebiliyor. Ben birkaç defa yaşadım ve sonuç negatifti. İmkanın varsa awox marka bir test alıp tekrarla. Predictor da kesin sonuç veriyor ama biraz pahalı.
Erken gebelik testimi normal testmi canım bu dediklerin
Tamam teşekkür ederimErken gebelik testi.
Merhaba sonucunuz nedirKızlar yardımcı olurmusunuz böyle silik çizgi çıktı böyle olup hamile olan varmı
Merhaba sonucunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?