Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglin ne zmn cnm markalari ne testlerinHamilemiyiz sizce silik çizgi çıktı
Reglin ne zmn cnm markalari ne te
early pregnancy maraksıReglin ne zmn cnm markalari ne testlerin
Markasi ne testinin artimed mibir kaç gün bekleyip kan verin bence bende şuan aynı durumdayım erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı dün kan verdim negatif çıktı şuan kahverengi lekelenmelerim var beklicem biraz daha adetim gelmezse bir daha kan ereceğim benim testimde bu şekilde
Aynısı bende de öyle duruyorbir kaç gün bekleyip kan verin bence bende şuan aynı durumdayım erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı dün kan verdim negatif çıktı şuan kahverengi lekelenmelerim var beklicem biraz daha adetim gelmezse bir daha kan ereceğim benim testimde bu şekilde
Reglin. Ne zmnAynısı bende de öyle duruyor
1 hafta varReglin. Ne zmn
Cnm o kadar erken belli olur mu bilmiyorum idrarda piyasadaki cogu marka yalanci cikartiyor bekle birkac gun sonra tekrarla1 hafta var
TeşekürkerCnm o kadar erken belli olur mu bilmiyorum idrarda piyasadaki cogu marka yalanci cikartiyor bekle birkac gun sonra tekrarla
EvetProdoctor du galiba
Yalanci pozitiflik veriyor o cnm guvenme bnceProdoctor du galiba
Prodoctor du galiba
Awox yada miratech bulabilirswn yada bebetimeyarın sabah bir tane daha yaparım farklı marka bakalım ne çıkacak
Benim testim prodoctor dü bir tane yaptım hemen çıktı ikinci çizgi ama dün kanda 1.20 çıktı
Yarın sabah onlardan da denicemAwox yada miratech bulabilirswn yada bebetime