- 2 Mayıs 2024
- 207
- 41
- 18
- 28
- Konu Sahibi bilinmeyenselen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy gerçekten mi inanamıyorummm, uzun zamandır deniyoruz inşallah dediğiniz gibi çıkarHayirli olsun hamilesin, benimde boyle cikti hatta daha silikti. Bugun yarin kan ver, muhtemelen cikar
TebriklerArkadaşlar ilk defa gebelik testi silik çıktı adetim yarım gün gecikti , sizce umutlanmalı mıyım yoksa hiç umutlanmayım mı![]()
Daha kesin değil ki , inşallah öyledir, sonuç düşük çıkarsa çok üzülürümTebrikler![]()
![]()
Gebelik var görünüyor canım bi kan ver mutlakaArkadaşlar ilk defa gebelik testi silik çıktı adetim yarım gün gecikti , sizce umutlanmalı mıyım yoksa hiç umutlanmayım mı![]()
Gebelik var canım ya belirtilerin varmiydiArkadaşlar ilk defa gebelik testi silik çıktı adetim yarım gün gecikti , sizce umutlanmalı mıyım yoksa hiç umutlanmayım mı![]()
yarına kadar olmazsam vereceğimGebelik var görünüyor canım bi kan ver mutlaka
Belirtim yok regl olacakmışım gibi sadece kan verdim bakalım ne çıkacakGebelik var canım ya belirtilerin varmiydi
Güzel haberlerini bekliyoruzY
yarına kadar olmazsam vereceğim
Ne cikti canim sonuç umarım positifdirArkadaşlar ilk defa gebelik testi silik çıktı adetim yarım gün gecikti , sizce umutlanmalı mıyım yoksa hiç umutlanmayım mı![]()
Perşembe günü kanda 18 çıkmıştı bugün tekrar verdim 47 çıktıNe cikti canim sonuç umarım positifdir
Hayırlısı olsun canım kaç gün GeciktinPerşembe günü kanda 18 çıkmıştı bugün tekrar verdim 47 çıktı
Canım ben de silik çizgi ile öğrendim hemen bir kan ver istersenYeni kayıt oldum sayfayı kullanmsyı bilmiyorum yanlış bir yere yazdıysam kusuruma bakmayın. Bir sorum olacaktı. 25-26 yumurtlama günlerimdi. 6 kasımda erken test yaptım silik çizgi çıkmıştı. Bugün normal kaset test vardı onunla yaptım yine silik çizgi var kaset testler hassas olmadığı için mi tekrar silik gördüm anlamadım. Sizce gebelik var mıdır
Gecikmemiştim , şu an 2 gün gecikmedeyim inşallah yükselmeye devam ederHayırlısı olsun canım kaç gün Geciktin
İnşallahGecikmemiştim , şu an 2 gün gecikmedeyim inşallah yükselmeye devam eder
Daha adetime 4 gün var beklemeli miyim yoksa kanda her türlü çıkar mıCanım ben de silik çizgi ile öğrendim hemen bir kan ver istersen
Eğer silik çıktıysa verin bencdDaha adetime 4 gün var beklemeli miyim yoksa kanda her türlü çıkar mı