Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markalarıda onemlı pembe olanda vsr gıbı yalancı pozıtıf veren testlerde cokMerhaba hanımlar kafam çok karıştı bir hızlı test aldım bir normal reglim 4 gün gecikti sizce testte hamilelik var mıdır
Predictor markasıMarkalarıda onemlı pembe olanda vsr gıbı yalancı pozıtıf veren testlerde cok
Yalancı pozıtıfde olabılır gebelkkte olabılır bır test daha al yap erken gebelık kasette hemen cıkmıyo dıyolar zatenPredictor markası
Bu markanın bu kadar belirgin yanlış çıkaracağını düşünmüyorum bence bi kan testi vermelisinPredictor markası
Bir kaö gün sonra yapsam daha net olur sanırımYalancı pozıtıfde olabılır gebelkkte olabılır bır test daha al yap erken gebelık kasette hemen cıkmıyo dıyolar zaten
Böyle bir yanlış pozitif olmaz bayağı net ve pembe şekilde çıkmış hayırlı olsun kan verebilirsiniz zaten kanda da çıkarMerhaba hanımlar kafam çok karıştı bir hızlı test aldım bir normal reglim 4 gün gecikti sizce testte hamilelik var mıdır
Daha önce bu testi hiç kullanmadım amaBöyle bir yanlış pozitif olmaz bayağı net ve pembe şekilde çıkmış hayırlı olsun kan verebilirsiniz zaten kanda da çıkar
Valla bu baya net ve pembe bence adetiniz de gecikmiş kan verinDaha önce bu testi hiç kullanmadım ama
İyi de hızlı testte de var yani kaset de pozitif nasıl göremedi kimseBir kaö gün sonra yapsam daha net olur sanırım
Bakın testinizle oynadm kasette de var sadece daha az HCG algılamışBir kaö gün sonra yapsam daha net olur sanırım
Ben de bunu akşam fark ettim ya çok az silik görünüyor acaba hatalı mı diye düşündümİyi de hızlı testte de var yani kaset de pozitif nasıl göremedi kimse![]()
Gerçekten nasıl gördünüz öyle ya ben hiç dikkat etmedimBakın testinizle oynadm kasette de var sadece daha az HCG algılamış
Bakın testinizle oynadm kasette de var sadece daha az HCG algılamış
Kızımda ve bu hamilelikte test uzmanı olmuştum kimsenin göremediği çizgileri gördüm hepGerçekten nasıl gördünüz öyle ya ben hiç dikkat etmedim
Evet bu da pozitif kaldı ki erken gebelik testi çok güvenilir bir test hamilesiniz hayırlı olsun kan verecek misiniz ya da testlerle artışa bakın
Evet bu da pozitif kaldı ki erken gebelik testi çok güvenilir bir test hamilesiniz hayırlı olsun kan verecek misiniz ya da testlerle artışa bakın
Canım turuncu kapakli olan 10 ve üstü hcgyi algılar beyaz olan ise 25 ve üstünü o yüzden beyazın silik çıkması çok normal benim beyAz olan 200 bile zor algıladı siliktiEki Görüntüle 3685104 buda bugyn yaptığım test randevu aldım ama
Hayırlıolsun kan verin ve artışa baktırın kese hemen görünmez Dr muayenesi için acele etmeyin dha çok yeni gebelik belli kiEki Görüntüle 3685104 buda bugyn yaptığım test randevu aldım ama